Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: lze testovat router ?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    cau, lze nejak (existuje program) na otestovani routeru ? stava se mi, ze mi nelze prohlizet web, ale programy pro stahovani a komunikaci jedou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    skus vypnout torrenty DC apod, ty to vetsinou tak ucpou ze vsechno ostatni sotva jede...

    jinak program asi neexistuje, proste je potreba ho vyzkouset v realnem provozu... ale vsadil bych si na to ze ti p2p site ucpou veskerou konektivitu k netu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    to se mi taky stává ,ale dělá to azureus .... podle mě blokuje porty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    azureus uz roky nepouzivam, momentalne zadny torrent. DC jen v noci a to se mi delo obcas i pres den, jako ten problem uz sem asi mesic nemel, ale zajma me ta moznost otestovani, jestli existuje nejaky program, treba pomoci dvou sitovek v pc, jedna dana na lan a druha na wan stranu routeru a tlaci do nej a rikaj jak to zvlada
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Zkus router restartovat, jestli půjde; stává se mi to když mám moc hubů v DC, router se nějak zapráská na dlouho a pak jen restart, odpojení moc nepomůže...jestli ti ten restart helpne, tak pak je možnost smířit se s tím, že router je shit a nic s tím neuděláš
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    router je AT-AR220E, v DC mam max 3 huby, restart uz byl nekolikrat, zkousel jsem i prepalit firmware.
    http://www.soft-tronik.cz/web/katalo...ment#AT-AR220E
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od TomasOxx Zobrazit příspěvek
    router je AT-AR220E, v DC mam max 3 huby, restart uz byl nekolikrat, zkousel jsem i prepalit firmware.
    http://www.soft-tronik.cz/web/katalo...ment#AT-AR220E
    no ale nezlepší se to po restartu...?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Jeste zalezi na dalsich aspektech. Treba kolik ten tvuj P2P program vytvari spojeni nebo kolik procent konektivity zabira. Pokud zabira cca 100% konektivity rozhodne doporucuju zkusit nejaky soft na omezeni trafiku aplikace narpiklad NetLimiter. Mozna jde to omezeni nastavit primo v p2p aplikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2013, 17:10
  2. Windows 7: Jak testovat aktivni sporic?
    Od homi v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 18:49
  3. Jak testovat DVD-Video?
    Od homi v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 19:58
  4. Čím testovat HDD pod Vista x64 ?
    Od Aigor v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 20:34
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-11-2006, 19:09