Různé značky OP
Zdravím všechny a žádám o pomoc. Jak je to s kombinováním pamětí od různých výrobců? Mám 1GB Corsair 800MHz a chtěl bych zlehka dokoupit, tak 2 giga. Lze zkombinovat tuto paměť od Corsairu s paměťmi od firmy A-Data o stejné frekvenci? Je to pochopitelně z finančních důvodů-1GB Corsair je téměř za stejné peníze jako 2GB od A-Data. Potřeboval bych jen vědět zda-li by to fachčilo takto dohromady. Bylo mi řečeno, že by to problmy dělat nemělo...
pokud se nektery z nich vylozene nepohadaji s tvou zakladni deskou, tak se nic nedeje a mely by normalne fungovat.
jenom nekdy na AMD zlobiva osazeni 4 modulu - je potreba snizit frekvenci, zhorsit casovani, CR nastavitna 2T... jak kdy, ale taky ti to muze bez problemu jet
jenom nekdy na AMD zlobiva osazeni 4 modulu - je potreba snizit frekvenci, zhorsit casovani, CR nastavitna 2T... jak kdy, ale taky ti to muze bez problemu jet
To je pravda, mám tu zbytky PC ve kterym byla nějaka OEM ramka s čipy hynix a A-Data a běželo to bez problemu několik let na max frekvenci.
Na druhe straně ten člověk nebyl overclocker a byly to jen ddr 333mhz.
Na druhe straně ten člověk nebyl overclocker a byly to jen ddr 333mhz.