Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Gigabyte 775 965p-ds4

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Vasek1980
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    41

    Vím že je ještě brzo, ale nemáte na ní někdo zálusk? Mě by se líbila s Intel Core2 E6300. Pokud znáte odkaz na test OC, třeba i zahraniční sem s ním.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele namrmic
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    desku vem gigabyte s intelem 965 a E6300. treba na ddworldu to dopadlo pri taktovani hodne dobre. i965 uz DDR II 800 podporuje, ale i 965 neni jeste uplne vychytany, jeho nova verze bude nekdy v zari.
    tohle mi bylo doporučeno viz sekce CPU ;-)

    DS-4 je o stupínek níž, tak se ještě rozmýšlím

    Namrmic
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    59

    ds4 je v poho pozri si forum na extremesystems.org tam sa par ludom podarilo s tou doskou nataktovat 6300 na 3,5ghz co je dost fajn jedine problemy z GA doskami su zatial s biosom ale kazdu chvilu vychadzaju von nove a fixuju kopec veci. BTW mne na stole lezi DQ6 a uz cakam len na procak
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Bus,prosim potrebuji helpnout.

    Mam tuto sestavu:
    Intel Core 2 Duo E6600
    Gigabyte 965P-DS4
    2x512 MB Corsair 800Mhz
    WDC WD 2500KS Sata 3.0 Gb/s
    LG - H20L
    Levikom VP XP - 450W
    Leadtek PX 7900GTX
    SB Audigi 2
    LCD Samsung 930 BF

    Problem mam,ze po instalaci windows se mi po chvilce....hrozne zbrzdi cely pc....a disk jsem zjistil,ze jede jen v PIO modu....a ne tak jak ma v UTRA DMA 5....zkousel jsem vymenit kabel,jiny sata na mb,novy bios F6....delam na tom uz 3 dny a jsem z toho lama na vodstrel.

    PROSIM HELPNE MI NEKDO CO S TIM????

    Predem moc dik.
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 22-06-2007 v 13:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    neni vadnej ten ide kabel? nejsou na nem 2 zarizeni a neni to blbe naswitchovany? je master na konci kabelu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Hps Hps je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele Hps
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    113

    Best of Test...DS4 je vítěz testu desek s P965
    http://www.svethardware.cz/7x-zaklad...-testu/14996-3
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Hps
    Best of Test...DS4 je vítěz testu desek s P965
    http://www.svethardware.cz/7x-zaklad...-testu/14996-3
    No jak jinak, hlavně proto ji mám doma, protože je THE BEST
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    112

    Jaké paměti by jste mi doporučili na tuto desku???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Vasek1980
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    41

    Tak po třech měsících se vracím. Desku jsem koupil a první přišla KO. Pouze roztočila větráky a nic. Druhá po reklamaci byla v pohodě.

    Jinak na OC supr. S E6400 jsem se stabilně dostal na 3400MHz a paměti GEIL 800MHz 5-5-5-18 jedou 850 MHZ při napětí 2.1 a časování 5-5-5-18.

    Zbytek sestavy si napíšu do podpisu.
    Naposledy upraveno uživatelem Vasek1980: 13-11-2006 v 17:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Vasek1980
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    41
    Naposledy upraveno uživatelem Vasek1980: 14-11-2006 v 23:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    112

    Neskoušel někdo na teto desce taktnout E6300?? jestli jo tak na kolik a kolik MHz!! A na jakej větráček!!! dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Stoupa07
    Neskoušel někdo na teto desce taktnout E6300?? jestli jo tak na kolik a kolik MHz!! A na jakej větráček!!! dík
    podiv se bobocovi do podpisu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    112

    Jasný, a přesný chladič by nebyl na něj nějakej odkaz já jsem ho podle toho popisu nikde nenašel, dík! Může se nějak závazně poškodit procák při taktu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Stoupa07
    Jasný, a přesný chladič by nebyl na něj nějakej odkaz já jsem ho podle toho popisu nikde nenašel, dík! Může se nějak závazně poškodit procák při taktu???
    http://images.google.com/images?q=Sc...=1&sa=N&tab=wi
    ale C2D pry jde slusne i s box chladicem. procesor pri pretaktu poskodit muzes, ale pokud budes jen zvedat FSB tak se ti proste na urcite hodnote nerozjede, resetujes bios a muzes vratit posledni funkcni hodnotu, nebo zkusit lechce zvednout napeti (do 0,1V bych se nebal ani trochu). timto zpusobem bys snad procak odrovnat nemel... (jestli jo tak me nekdo rychle opravte!)
    jinak doporucuju http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=2603
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Gigabyte 965P a 45nm
    Od mech13 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 10-07-2009, 22:52
  2. Gigabyte 965P DS3 se moc hřeje?
    Od billy_86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 12:42
  3. 4GB RAM na Gigabyte GA-965P-DS4
    Od Morfeuss v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 11:42