Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Gigabyte 775 965p-ds4

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    112

    Ok, díky, moc jste mi pomohli!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    tez zvazuji Gigabyte 775 965p-ds4 .. docetl jsem se ze je jiz druha revize chipsetu .. samozrejme zadny prodejce neuvadi ktera revize je osazena .. Ta prvni verze ma udajne nejaky problem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    BC BC je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele BC
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od pas!k
    tez zvazuji Gigabyte 775 965p-ds4 .. docetl jsem se ze je jiz druha revize chipsetu .. samozrejme zadny prodejce neuvadi ktera revize je osazena .. Ta prvni verze ma udajne nejaky problem
    Druha revizia opravuje chybu kvoli ktorej pri pouziti hybernacie mohol zamrznut system a pomohol uz len tvrdy restart. Avsak vecsina ludi s reviziou C1 sa na nic takeho nestazovalo... este opravuje jednu chybu, ale ta je nepodstatna. Taktiez zvysuje vykon pri pouziti inej delicky pameti ako 1:1 , ale inu delicku pouziva malo ludi co maju tuto dosku spolu s C2D. To aka je revizia chipsetu sa da vycitat aj z krabice zakl. dosky. Konkretne u tejto dosky treba najst oznacenie ako napr. SN0635003116 (oznacenie mojej DS4). Dvolezite je to trojcislie 635 respektive dvojcislie 35, ktore znamena ze doska bola vyrobena v 35. tyzdni. Chipset s reviziou C2 sa zacal na DS4 osadzovat v 36. tyzdni... Cize ak na krabici najdes cislo 35 a mensie tak mas reviziu C1, ak je tam cislo 36 tak je to asi tak 50:50. Neviem totiz v ktory den 36. tyzdna sa zacala C2 osadzovat. A ak tam je cislo 37 a viac tak sa jedna o reviziu C2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    127

    pokud má někdo problém s hlasitostí mikrofonu a s tím že nejde nijak nastavit tak stačí nainstalovat ovladače ve verzi WDM 1.29 dneska jsem se s tím hodinu mořil
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele Max Casper
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od BC
    .... To aka je revizia chipsetu sa da vycitat aj z krabice zakl. dosky. Konkretne u tejto dosky treba najst oznacenie ako napr. SN0635003116 (oznacenie mojej DS4). Dvolezite je to trojcislie 635 respektive dvojcislie 35, ktore znamena ze doska bola vyrobena v 35. tyzdni. Chipset s reviziou C2 sa zacal na DS4 osadzovat v 36. tyzdni... Cize ak na krabici najdes cislo 35 a mensie tak mas reviziu C1, ak je tam cislo 36 tak je to asi tak 50:50. Neviem totiz v ktory den 36. tyzdna sa zacala C2 osadzovat. A ak tam je cislo 37 a viac tak sa jedna o reviziu C2.
    Tohle podle mě neplatí, dostal jsem desku, kde bylo na krabici SN0635 a byla to revize C2, po reklamaci jsem dostal výměnou desku, která měla údajně (dostal jsem jí bez krabice) SN0638 a byla to revize C1. Takže pozor na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Citace Původně odesláno od Max Casper
    Tohle podle mě neplatí, dostal jsem desku, kde bylo na krabici SN0635 a byla to revize C2, po reklamaci jsem dostal výměnou desku, která měla údajně (dostal jsem jí bez krabice) SN0638 a byla to revize C1. Takže pozor na to.
    Muzu se zeptat co bylo duvodem reklamace ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček Avatar uživatele Max Casper
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Restarty, výtuhy. Zkrátka úplná nestabilita.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    1

    Zdar jak svina mam problem s nestabilitou pc porad se to restartuje,neda se hrat zadna hra,hend to zatuhne nebo restart.Testoval jsem to na burnIntest,prime95,GoldMemory,memtest86 a zadna chyba kuwa ale 3dmark nedojede do konce hned se to restartuje..Grafiku jsem testnul u kamosa a u nej to jelo v pohode takze taky nic,zdroje jsem menil dva tak zbyva asi deska nebo nebo ramka ale vyse zminovane testy chybu nenasli.Prosim poradte.DIK.

    CPU CORE 2 DUO E6300
    GIGABYTE 775 965p-ds4
    DIMM DDR2 1024MB 800 TRANSCENDCL5 STANDART
    HD SEAGATE 320GB BARRACUDA SATA/300
    DVD RW SAMSUNG SH-S183A SATA
    VGA ASUS EAX1950PRO MB DDR3 256
    ZDROJ POINT OF VIEW BLACK DIAMOND 500W SLI
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 17-08-2007 v 01:05
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12