reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Freecom Tough Speaker: bezdrátový reproduktor i do sprchy

18.3.2014, Jan Vítek, aktualita
Freecom Tough Speaker: bezdrátový reproduktor i do sprchy
Freecom zařadil do své nabídky nový vodotěšný reproduktor Tough Speaker, se kterým se můžete klidně vykoupat. Sám je přitom vybavený baterií a bezdrátovým připojením, což jeho použití usnadní.
Freecom Tough Speaker si tak můžete vzít s sebou třeba na pláž nebo do sprchy, kde se bude velmi hodit jeho přísavka, díky níž jej můžete připevnit třeba na sklo nebo kachličky. Na opačné straně je pak samotný reproduktor a po stranách máme jednak tlačítka a pak krytý USB port pro dobíjení a také vypínač. Provedení má odpovídat standardu IPX7, což znamená, že má vydržet ponoření do hloubky jednoho metru až na půl hodiny.





Jinak jde o celkem klasický bezdrátový reproduktor, který můžete připojit k počítači, notebooku, telefonu, zkrátka jakémukoliv zdroji zvuku, který je vybaven rozhraním Bluetooth. Sám podporuje Bluetooth 3.0 a také A2DP a AVCP, umí přijímat a ukončovat hovory, a využít jej můžete tedy i v autě jako hands-free. Má tedy i mikrofon umístěný nad příslušným piktogramem, jak ukazuje následující fotografie.





Vyroben je z oranžového silikonového materiálu, jeho integrovaná baterie má vydržet nejméně 7 hodin přehrávání a dobíjení zajistí rozhraní mini USB, což má trvat cca 2 hodiny. Pro tyto účely je ve výbavě příslušný kabel, ovšem ne adaptér, ale ten má stejně každý už doma.





V průměru má toto zařízení 6 cm a jeho hmotnost je 93 gramů. Výrobce se nijak nezmínil o kvalitě zvuku, ale ta pochopitelně nebude závratná. Specifikace mluví pouze o maximálním výkonu, který činí 5 W (RMS).

Cena v maloobchodech byla stanovena na 699 Kč.

Zdroj: TZ Freecom
reklama