reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

GeForce NOW nabízí i Assassin’s Creed Valhalla a další novinky

13.11.2020, Jan Vítek, aktualita
GeForce NOW nabízí i Assassin’s Creed Valhalla a další novinky
NVIDIA slíbila, že bude každý týden rozšiřovat nabídku her pro svou službu GeForce NOW a tento týden se dostalo i na horkou novinku v podobě Assassin’s Creed Valhalla. Vedle ní tu jsou také čtyři další novinky. 
NVIDIA ihned po spuštění ostré verze své herní streamovací služby GeForce NOW ztratila celou řadu vydavatelů, kteří jeden po druhém začali své tituly stahovat z nabídky. Společnost Ubisoft byla jednou z mála velkých herních nakladatelů, kteří své hry v nabídce GeForce NOW ponechali. Později navíc ještě deklarovala svůj závazek vůči NVIDII a slíbila, že v podpoře její služby bude pokračovat. 
 
 
Není tak divu, že GeForce NOW nám nyní po Watch Dogs Legion umožní prostřednictvím Ubisoft Connect hrát i nový Assassin’s Creed Valhalla, jak se můžeme přesvědčit v seznamu her. Valhalla v GeForce NOW podporuje také funkci NVIDIA Highlights, která má inteligentně rozpoznávat důležité momenty ve hře a pořizovat z nich záznam na lokální úložiště. Tato funkce se tak bude hodit především streamerům. 
 
I hardwarově náročný titul Assassin’s Creed Valhalla si tak můžeme užít i na slabém PC, Macu, zařízení s OS Android, Shield TV a nejnověji také na Chromebooku. Podmínkou je ale pochopitelně na druhou stranu co nejkvalitnější a nejstabilnější internetové připojení. 
 
A co tu máme dále? Ze stejného soudku je tu také nový titul RUNE II: Decapitation Edition, což je rovněž RPG, kde se to hemží Vikingy, dále tu máme Bright Memory coby futuristickou 3D střílečku od studia FYQD, které tvoří pouze jeden člověk, Zeng Xiancheng. A vzhledem k tomu, jak hra vypadá, je tato informace skutečně jen těžko uvěřitelná, posuďte sami: 
 
 
The Falconeer představuje fantasy hru ztvárňující souboje obřích dravců a nakonec je tu komixová střílečka XIII. Všechny tyto čtyři hry najdeme na Steamu. 
 
Zdroj: NVIDIA


reklama