reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

GEIL a 8GB Quad channel kit Black Dragon

17.5.2007, Marek Štelčík, aktualita
GEIL a 8GB Quad channel kit Black Dragon
Společnost GEIL představila nové paměti Black Dragon, které budou určeny především pro hráče. Nejen společnost GEIL, ale mnohé další sponzorují různé soutěže, klany a týmy hráčů počítačových her a toto je tedy další krok k získání obliby....
Společnost GEIL představila nové paměti Black Dragon, které budou určeny především pro hráče. Nejen společnost GEIL, ale mnohé další sponzorují různé soutěže, klany a týmy hráčů počítačových her a toto je tedy další krok k získání obliby. Hráčské paměti jsou údajně designovány především pro podávání vysokého výkonu a stability. Jedná se také o první DDR2 quad channel formát společnosti, který přinese kapacitu až 8GB a 8 vrstvou PCB pro maximální stabilitu.




Dostupné tedy budou konkrétně kapacity 2GB, 4GB a 8GB dual a quad channel paměťových kitů. Rychlost pamětí bude v závislosti na modelu 667MHz, 800MHz a 1066MHz. CAS Latency je následně 4-4-4-12 a 5-5-5-15. Použity jsou certifikované FBGA 64Mx8 a 128Mx8 DDR2 IC paměťové čipy. Jedná se o 240 pinové unbuffered DIMM moduly bez ECC, které pracují s napětím 1,9V až 2V. Na paměti naleznete dvě LED diody a záruka je samozřejmě doživotní. Společnost doporučuje i konkrétní základní desky (v době vydání tiskové zprávy desky společností ASUS, GIGABYTE a MSI) pro 8GB quad channel použití pamětí Black Dragon. Seznam naleznete na stránkách společnosti. Jednotlivé modely, které společnost v současné době začne nabízet, můžete vidět v tabulce.

Zdroj: GEIL
reklama