reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Genius odhalil herní myš GILA pro MMO a RTS

21.11.2012, Jan Vítek, aktualita
Genius odhalil herní myš GILA pro MMO a RTS
Další herní myš specializující se na hry typu MMO (masivní multiplayer) a RTS (real-time strategie) představuje společnost Genius pod označením GILA. Tato myš patří do GX Gaming Series a nabídne univerzální design pro praváky i leváky a...
Další herní myš specializující se na hry typu MMO (masivní multiplayer) a RTS (real-time strategie) představuje společnost Genius pod označením GILA. Tato myš patří do GX Gaming Series a nabídne univerzální design pro praváky i leváky a celkem 12 tlačítek. Genius ji představil již dříve v září, ale teprve teď by již konečně měla proudit na trh.





Genius GILA se dále chlubí enginem SG Core II, který obsluhuje senzor s nastavitelným rozlišením od 200 do 8200 dpi a odezvou 1 ms. Pro uložení profilů a maker tu je 32kB interní paměť. Myš také umožní úpravu své hmotnosti díky šesti kovovým závažím s jednotlivou hmotností 4,5 gramu.





Obslužný software Scorpion nabídne nastavení rozlišení nezávisle pro osu X a Y, pak tu je funkce Angle Snapping pro nastavení přesnosti ukazatele a tlačítko Sniper pro dočasné snížení dpi a přesnější zaměření. To bychom očekávali spíše u myši určené pro 3D akční hry, ale co už.

GILA také nabídne nastavení barvy svého podsvícení na celkem třech místech a k tomu nabídne možnost namíchání libovolných barev s pomocí RGB diod. Pak už jen chybí zmínka o pozlaceném USB konektoru na 1,8m kabelu s pletenou bužírkou a můžeme se rozloučit informací o předpokládané ceně kolem 100 USD.

Zdroj: TZ Genius
reklama