reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Genius ukázal nejen dotykovou myš pro Windows 8

11.12.2012, Jan Vítek, aktualita
Genius ukázal nejen dotykovou myš pro Windows 8
Ještě není ani konec roku a už se připomíná nový ročník veletrhu CES, který probíhá na začátku ledna. Na něj zve návštěvníky také firma Genius, která tam bude prezentovat své periferie a mezi nimi také dotykovou myš určenou pro Windows 8...
Ještě není ani konec roku a už se připomíná nový ročník veletrhu CES, který probíhá na začátku ledna. Na něj zve návštěvníky také firma Genius, která tam bude prezentovat své periferie a mezi nimi také dotykovou myš určenou pro Windows 8 - Touch Mouse 6000. Něco podobného mimochodem nabízí také Logitech v podobě modelu t620 Touch Mouse (recenze).





Genius nás tedy jen zatím navnadil a více se o své myši chystá rozpovídat asi až na samotném CES. Tam kromě ní přijde také s herním modelem GX Gila určeným především pro hry typu MMO a RTS. Ten nabídne laserový senzor s rozlišením 200 až 8200 dpi, Angle Snapping pro věrnější kopírování pohybu myši a funkci Sniper pro dočasné snížení dpi pro preciznější zaměření, která se však více uplatní v akčních 3D hrách.





Pak ještě zpráva zmiňuje myš Ring Mouse 2, která naváže na první model z předchozího roku. Půjde tak o netradiční myš, kterou nebudeme pohybovat po podložce, ale budeme ji mít nasunutou na prstu a palcem pohybovat po dotykové plošce, či spíše jakémsi trackpointu, vedle nějž jsou dvě tlačítka.

Nakonec Genius uvedl, že na CES představí vlastní příslušenství pro chytré telefony a tablety, a to konkrétně klávesnice s Bluetooth, dále grafické tablety, audio produkty, digitální kamery a webkamery a rovněž i jiné myši než ty, které jsme si nyní v krátkosti popsali.

Zdroj: techPowerUp
reklama