reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hledáte herní hardware? Zkuste mimozemskou technologii

15.12.2020, PR článek , inzerce
Hledáte herní hardware? Zkuste mimozemskou technologii
Chcete udělat pořádnou radost hráči, kterého máte doma? Nebo potěšit hráče, který se skrývá ve vás? Tady je zaručený způsob, jak na to. Pořiďte si hračku od Alienwaru. Ať už pokukujete po herním notebooku nebo herních periferiích, Alienware vás nezklame.
Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.
 

Ryzí herní stroj


Asi víte, že kdejaký herní notebook je už z principu nějakým kompromisem mezi výkonem a velikostí respektive přenositelností. A výjimek, které kompromisy nedělají, není mnoho. Alienware m15 je jednou z nich. Nejtenčí 15“ notebook Alienware všech dob je luxusně zpracovaný a díky tělu z hořčíkové slitiny také lehký a pevný. S volitelnou a velmi efektivní osmistupňovou regulací napětí a chlazením Cryo-Tech v3.0 se nemusíte bát nedostatku výkonu a plynulost při hraní. Zvláště, když je vybaven plnohodnotnou grafickou kartou, nikoliv notebookovou variantou, a to až RTX 2080 Super. Notebook vyniká kromě výkonu i výdrží baterie, která na jedno nabití zvládne až 17 hodin.
 

 

Navrženo pro vítězství


Pro náročné hráče je tu herní monitor Alienware 2521hf. Full HD IPS displej se může pochlubit nízkou latencí, obnovovací frekvencí 240 Hz a perfektním zobrazením barev. Přináší neskutečně ostrý obraz i při těch nejzběsilejších herních akcích také díky podpoře G-SYNC a FreeSync technologie.
 

 

Krysa, co má výdrž


Bezdrátová herní myš Alienware 610M Wired disponuje ergonomickým designem pro pohodlný úchop a díky robustní konstrukci je zajištěna vynikající stabilita a odpružení dlaně pro ještě lepší pocit. Má 7 programovatelných tlačítek a jednotlivé ovládací prvky jsou opatřeny kvalitními spínači Omron s životností až 50 milionů kliknutí. Díky Li-ion baterii vydrží až neuvěřitelných 350 hodin. Nastavitelné podsvícení AlienFX s 16,8 miliony snadno upravíte pomocí Alienware Comand Center a budete hrát jako profík.
 
 
 

Perfektní mechanika na psaní i hraní

 
Stylová herní klávesnice Alienware 510K slibuje maximální výkon díky řadě pokročilých funkcí. Vaše reakce při hře budou bleskurychlé díky špičkovým herním spínačům Cherry MX Red s nízkým profilem. Získáte tak ještě lepší kontrolu a rychlé a plynulé spuštění každého příkazu. I psaní je na ní výrazně rychlejší. Klávesnice disponuje USB portem pro připojení dalšího zařízení. Klávesy jsou plně programovatelné, díky čemuž lze klávesnici individualizovat přesně podle potřeby hrané hry. Nechybí ani nastavitelné podsvícení AlienFX v rozsahu až 16,8 milionů barev a funkce Anti-Ghosting.
 
 
 

Pohodlí po celý herní maraton

 
Co by to bylo za vybavení, kdyby chyběla sluchátka, nebo jak se dnes říká, herní headset. Na seznam si přidejte jeden s nadčasovým designem. Alienware AW510H, herní 7.1kanálová sluchátka zajistí kvalitní zvuk díky technologii Alienware Immersive Audio. Nabízejí speciálně vyrobené měniče spolu s akustickými komorami, které poskytují bezkonkurenční čistotu zvuku i při těch nejvypjatějších herních chvílích.
 
reklama