reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HTC Vive je k dostání s vánoční slevou

26.12.2016, Jáchym Šlik, aktualita
HTC Vive je k dostání s vánoční slevou
Během vánočních svátků si HTC připravilo slevu na svůj VR headset Vive, který je tak možné z oficiálních stránek pořídit se slevou 100 eur a navíc neplatit za poštovné. Za podobnou cenu lze nyní zařízení získat také z jednoho českého e-shopu.
Nenašli jste pod vánočním stromkem headset pro virtuální realitu? Možná je nyní dobrá příležitost k jeho nákupu. HTC Vive sice není zrovna levnou technologickou hračkou, ale díky právě probíhající akci je možné při nákupu ušetřit několik tisíc korun. Na oficiálních internetových stránkách vive.com jsou brýle k dostání o 100 eur (2 700 Kč) levněji. Výsledná cena tak činí 799 eur, v přepočtu asi 21 500 Kč. HTC doručuje také do České republiky, poštovné i DPH jsou navíc již v ceně. Zdarma obdržíte také dvojici her ve virtuální realitě – The Gallery Episode 1: Call of the Starseed a Zombie Training Simulator.





Alternativou je potom nákup HTC Vive přímo v českém internetovém obchodě. Alza.cz se rovněž zapojila do vánoční slevové akce a headset nabízí za 21 999 Kč včetně DPH. I v tomto případě je v ceně voucher pro stažení dvou výše uvedených titulů, jejichž celková hodnota údajně převyšuje 1 000 Kč. Připomeňme, že v základním balení kromě samotného VR headsetu naleznete dvojici ovladačů s haptickou odezvou a další nezbytné příslušenství. Před nákupem se ovšem ujistěte, že váš počítač splňuje minimální požadované parametry. HTC dokonce nabízí nástroj, který sestavu otestuje za vás.

Zdroj: Vive.com, Alza.cz
reklama