reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HyperX uvedl mikrofon QuadCast S pro streamery s RGB osvětlením

4.10.2020, Milan Šurkala, aktualita
HyperX uvedl mikrofon QuadCast S pro streamery s RGB osvětlením
Společnost HyperX uvádí na trh nový mikrofon QuadCast S. Ten nyní přichází s RGB osvětlením a určen je především pro streamery. Nechybí mu např. vestavěný filtr nebo senzor pro okamžité umlčení.
Streamování je čím dál více populární a výrobci tomu uzpůsobují nabídku svých produktů. Výrobci fotoaparátů přichází s přístroji optimalizovanými pro streamování, jiní zase přichází s dalším příslušenstvím. Společnost HyperX např. uvádí nový mikrofon QuadCast S. Ten se připojuje přes rozhraní USB (5V/220mA) a sám o sobě obsahuje ještě 3,5mm jack pro připojení sluchátek. Módní funkcí novinky je RGB osvětlení (proti původní verzi QuadCast), kdy mikrofon může hrát všemožnými barvami, přičemž toto je konfigurovatelné přes software HyperX Ngenuity. Podporováno je 16,7 milionu barevných odstínů.
 
HyperX QuadCast S
 
Kvalitu zvuku vylepšuje integrovaný větrný filtr. Nechybí ani stabilizovaný stojan a senzor pro okamžité umlčení mikrofonu. QuadCast S je kompatibilní s 3/8" i 5/8" závity. Mikrofon vzorkuje zvuk při 48 kHz s 16 bity, vybaven je třemi 14mm kondenzátorovými kapslemi. Sám o sobě váží 254 gramů, se stojanem 360 gramů a včetně 3metrového USB kabelu pak 710 gramů. Výstup na sluchátka má impedanci 32 ohmů a maximální výkon 7 mW. Cena mikrofonu byla stanovena na 179,99 EUR.
 
HyperX QuadCast S
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama