reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

JOYCE ČR zařazuje do nabídky nový luxusní VoIP telefon WELL YV3

11.7.2007, Jan Vítek, aktualita
JOYCE ČR zařazuje do nabídky nový luxusní VoIP telefon WELL YV3
Společnost JOYCE ČR, dovozce produktů značek WELL a ASUS, zařadila do nabídky nový VoIP telefon WELL YV3. Ten se může pochlubit především velkým grafickým podsvíceným displejem, českou lokalizací (platí i pro web management) a v neposlední...
Společnost JOYCE ČR, dovozce produktů značek WELL a ASUS, zařadila do nabídky nový VoIP telefon WELL YV3. Ten se může pochlubit především velkým grafickým podsvíceným displejem, českou lokalizací (platí i pro web management) a v neposlední řadě i nadstandardními funkcemi.



Mezi ty patří podpora PoE (Power on Ethernet), tedy napájení telefonu přímo z Ethernet portu, podpora SIPv2 a SIPS - šifrovaných přenosů hlasu pro zajištění bezpečnosti, funkce ENUM pro volání přímo na další telefon bez nutnosti registrace u VoIP poskytovatele či Instant messaging - krátké textové zprávy. Telefon rovněž podporuje až 3 nezávislé účty a dva volací kanály, takže si můžete podle hovoru volit příslušného poskytovatele a tím ušetřit. Adresář nabízí maximálně 100 záznamů a paměť pojme 20 posledních volaných a 20 příchozích čísel. Samozřejmostí je zde už funkce Quality of Service (ToS/VLAN) pro upřednostnění packetů telefonu před ostatními (je samozřejmě nutné, aby totéž podporoval i router). Standardem jsou u telefonů WELL dva Ethernet porty, zobrazení jména volajícího, přesměrování hovorů, konferenční hovory, atd. Plné specifikace najdete na stránkách společnosti - viz zdroj. Jen se ještě zmíním o ceně, která má být bez DPH 2850 Kč.

Zdroj: JOYCE ČR
reklama