reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Konica Minolta zkompletovala řadu barevných multifunkcí

13.8.2012, Jan Vítek, aktualita
Konica Minolta zkompletovala řadu barevných multifunkcí
Společnost Konica Minolta dnes ohlásila příchod nových multifunčních zařízení bizhub C454 a C554 (navazují na C224, C284 a C364), který má znamenat, že celá řada těchto produktů je nyní kompletní. Jedná se o multifunkce určené do kanceláří...
Společnost Konica Minolta dnes ohlásila příchod nových multifunčních zařízení bizhub C454 a C554 (navazují na C224, C284 a C364), který má znamenat, že celá řada těchto produktů je nyní kompletní. Jedná se o multifunkce určené do kanceláří větších pracovních skupin či firemních oddělení slibující jednoduché ovládání, nízkou spotřebu a "zelené" technologie. K tomu patří také různé varianty tisku a skenování včetně velkých zásobníků papíru.





Nové modely tisknou rychlostí 45, respektive 55 barevných stran za minutu, lze je ovládat pomocí 9" barevných multidotykových panelů, zadávat tiskové úlohy z chytrého telefonu nebo tabletu a pak tu je také design Info-Palette slibující intuitivní kopírování, tisknutí, skenování i faxování.

Zařízení umí skenovat v pohotovostním režimu, díky čemuž šetří energii, využívají tonery Simitri HD s příměsí biomasy a také funkci eko časovače pro automatické přepnutí do režimu spánku. Jejich zásobník DADF (dualscan automatic document feeder) umožní oboustranné skenování během jedné operace, a to při rychlosti až 160 stran za minutu. Pro zvýšení kapacity tu jsou boční zásobníky pro A4, A3 a SRA3. Další technické údaje jsou zde a zde.

Zdroj: TZ Konica Minolta
reklama