reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

8.12.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
SyChip SDIO Wi-Fi karta pro MS Smartphony - Motorola připravuje na únor smartphone Motorola MPx220 - Předvánoční slevy u palmOne - Belkin chystá Bluetooth GPS
SyChip SDIO Wi-Fi karta pro MS Smartphony

Firma SyChip uvedla, že hodlá již v brzké době oficiálně představit SDIO Wi-Fi kartu, která je kompatibilní se smartphony běžícími na OS MS Smartphone. Ptáte se, co víc si člověk může u takovéto komponenty přát? Snad jen, aby někdo přinutil podobnou věc fungovat na přístrojích typu Treo 600.


mpx200.jpgMotorola připravuje na únor smartphone Motorola MPx220

Je veřejným tajemstvím, že se společnost Motorola chystá uvést na trh přibližně v měsíci únoru další chytrý telefon běžící na OS MS Smartphone 2003. S modelem Motorola MPx200 se firma příliš nepředvedla, protože běžel pouze na MS Smartphone 2002, to novinka bude jiná káva - konečně se objeví Bluetooth, novější OS i integrovaný digitální fotoaparát, dalším příjemným zjištěním je, že přístroj bude pravděpodobně podporovat i technologii rychlých přenosů EDGE v GSM síti.

Palm Zire 71 ~ Click for LargerPředvánoční slevy u palmOne

Společnost palmOne snížila ceny Palmu Zire 71 i originálních Zire handheldů a také u ní právě probíhá několik poměrně zajímavých akcí (i časově omezených) s promovýrobky a poštovným zdarma.

Jestliže budete nakupovat přímo od Palmu, pak cena Palmu Zire 71 byla snížena na 249 USD, pokud si sestavíte vlastní Palm package, máte nárok na dalších 10 % slevy. Co se týče originálního Palmu Zire, pak jeho cena klesla na rekordních 69 USD (připomeňme, že v říjnu 2002 debutoval za 99 USD).

Belkin chystá Bluetooth GPS

Společnost Belkin se kolem poloviny ledna připojí k řadě dalších výrobců a uvede na trh vlastní verzi Bluetooth GPS za 299 USD. Přístroj určující polohu s přesností 10 m vydrží pracovat 10 h. Poněkud zarmucující je ale informace o dodávaném softwaru - bylo oznámeno, že zákazník získá kolekci map Severní Ameriky. Vypadá to, že Belkin sotwarovou výbavou velice jasně naznačuje, kde svůj produkt hodlá prodávat...
reklama