reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo: nové ThinkVision s Quad HD a doky s Thunderbolt 3

28.12.2016, Jan Vítek, aktualita
Lenovo: nové ThinkVision s Quad HD a doky s Thunderbolt 3
Lenovo ohlásilo dva nové monitory, a sice 24" a 27" model ThinkVision s rozlišením Quad HD a vedle nich tu máme také dvě nové dokovací stanice vybavené i rozhraním Thunderbolt 3. Jukněmež na ně.
Ještě před veletrhem CES 2017, na nějž si mnoho výrobců šetří představení svých produktů, se dozvídáme o páru nových monitorů Lenovo ThinkVision a také tu jsou dvě nové dokovací stanice, jedna s Thunderboltem 3 a druhá s prostým USB. Ty bude možné využít třeba s novými notebooky Lenovo vybavenými procesory Kaby Lake, a to modely s označením Microsoft Windows 10 Signature Edition. Ty Lenovo představilo také ještě před CES 2017.





ThinkVision P24h a ThinkVision P27h jsou nové 24" a 27" monitory, oba s rozlišením 2560 x 1440, neboli Quad HD. Oba také přichází již z továrny zkalibrované na 100procentní pokrytí barevného prostoru sRGB. Zajímavé je na nich to, že pro jejich připojení se využívá kabel s konektorem USB typu C, přes nějž potečou obrazová a zvuková data a také bude obsloužen jejich čtyřportový USB hub. Těšit se mů§žeme také na tenké rámečky, alespoň tedy nahoře a po stranách, díky nimž budou tenké i přechody u vícemonitorových sestav. ThinkVision P27h bude nabízen za cenu 329 dolarů, zatímco cenu P24h ještě neznáme.





Dokovací stanice ThinkPad Thunderbolt 3 Dock s cenou 280 USD bude vybavena dvěma DisplayPorty, jedním HDMI i D-Sub, čtyřmi USB 3.0, Ethernetovým portem a v přední části bude mít port Thunderbolt 3, USB 3.0 a 3,5mm audio.





O něco menší Lenovo ThinkPad Type-C Dock za 200 dolarů nenabídne rozhraní Thunderbolt 3, ale zato také dva DisplayPort plus D-Sub, po dvou USB 3.0 a 2.0, Ethernet a vepředu jeden USB typu C, USB 3.0 a audio.

Zdroj: Hexus.net
reklama