reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li má tři nové skříně pro Mini-ITX

10.1.2013, Jan Vítek, aktualita
Lian Li má tři nové skříně pro Mini-ITX
Společnost Lian Li již má za sebou pěknou řádku malých počítačových skříní, které jsou určeny pro základní desky formátu Mini-ITX a nyní si chystá tři další modely - PC-Q27, PC-Q28 a PC-Q30. Ty jsou pochopitelně všechny, stejně jako ostatní...
Společnost Lian Li již má za sebou pěknou řádku malých počítačových skříní, které jsou určeny pro základní desky formátu Mini-ITX a nyní si chystá tři další modely - PC-Q27, PC-Q28 a PC-Q30. Ty jsou pochopitelně všechny, stejně jako ostatní modely této firmy, vyrobeny z hliníku.





Nejmenším je PC-Q27 s rozměry 200 x 321 x 240 (Š x V x H), která má v sobě místo pro dva pevné disky či SSD a jednu 5,25" mechaniku. Pro chlazení využívá jeden ventilátor, a to přední 120mm. Připomíná tak starší model PC-Q7, který jsme použili již dříve pro stavbu jednoho PC s deskou Mini-ITX.





Dalším modelem je PC-Q28 s rozměry 225 x 305 x 345 mm (Š x V x H) a místem pro až šest pevných disků či SSD vedle jedné mechanikové pozice. Vylepšeno bylo zde také chlazení, a to o jeden 140mm ventilátor, přičemž přední 120mm zůstal.





A nakonec PC-Q30 s rozměry 200 x 327 x 248 mm (Š x V x H) je něco mezi předchozími dvěma modely. Lian Li se zde odhodlalo trošku odvázat, jak čas od času dělá, a nabízí zde zahnutý přední panel s plexisklem, jež umožní přímý pohled na základní desku seshora. Její I/O porty pak budou směřovat dolů, kde budou tři pozice pro 2,5" zařízení a 120mm ventilátor. Z fotografie je také vidět, že zdroj asi bude umístěn hned za trayem základní desky.

Zdroj: techPowerUp
reklama