reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech G15 v nové revizi a nová myš G9 pro hráče

2.8.2007, Pavel Boček, aktualita
Logitech G15 v nové revizi a nová myš G9 pro hráče
Výrobce nejrůznějších obyčejných i neobyčejných myší, klávesnic a dalších produktů, společnost Logitech, brzy nabídne novou revizi známé klávesnice G15. Klávesnice bude kulatější, informativní displej s rozlišením 160 x 43 pixelů do ní bude...
Výrobce nejrůznějších obyčejných i neobyčejných myší, klávesnic a dalších produktů, společnost Logitech, brzy nabídne novou revizi známé klávesnice G15. Klávesnice bude kulatější, informativní displej s rozlišením 160 x 43 pixelů do ní bude lépe zapadat a kombinace barev se změní na stříbrnou s oranžově podsvícenými černými klávesami. Bohužel cena se už vyšplhá až na téměř sto Eur, což je za klávesnici poměrně dost.



Kromě toho výrobce ohlásil myš G9, dle mnohých serverů zřejmě nástupce G5/G7 myší. Krysátor nabídne vyměnitelné kryty (pravděpodobně pojede i úplně bez nich pro ty, kteří raději malou „placatější“ myšku), závaží pro ideální nastavení hmotnosti nebo uživatelské profily, což jsou ovšem celkem známá řešení.



Novinkou bude možnost výměny LED diod na myšítku za jiné barvy a tvary.



Myš také bude obsahovat již známé kolečko s technologií MicroGear Precision (možnost „odblokovat zuby,“ které kolečko ihned zastavily, a dosáhnout tak setrvačnosti až sedm sekund pro posouvání ve velkých dokumentech). Možností měnit rozlišení senzoru z 200 na 3200 DPi a frekvenci snímání od 100 do 1000 Hz myška uživatele mírně navrací do starých časů MX510 či Razeru DiamondBack, kdy závody v „přetaktování“ myší nebraly konce.

Zdroj: Logitech
reklama