reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech si připravil novou řadu HD webkamer

11.6.2010, Jan Vítek, aktualita
Logitech si připravil novou řadu HD webkamer
Společnost Logitech vytvořila novou řadu videokamer s vysokým rozlišením, které využívají software Vid HD, který je určen pro videohovory v rozlišení až 1080p a jinak je i volně dostupný. Kromě toho kamery Logitech HD pracují s technologií...
Společnost Logitech vytvořila novou řadu videokamer s vysokým rozlišením, které využívají software Vid HD, který je určen pro videohovory v rozlišení až 1080p a jinak je i volně dostupný. Kromě toho kamery Logitech HD pracují s technologií Fluid Crystal, která má zajistit hladké pohyby a realistické barvy. Celkem se jedná o modely Logitech HD Webcam C270, HD Webcam C310, HD Webcam C510 a HD Webcam Pro C910.

HD Webcam Pro C910



Poslední jmenovaná nabízí hloubku jen 25 miliemtrů (evidentně bez stojanu) a možnost natáčení o 360 stupňů. Dovolí přitom natáčet video až v rozlišení Full HD, nebo snímat až 10megapixelové fotografie (softwarově zvětšené). Dále také nesmí chybět funkce pro přímý upload zachyceného videa na YouTube nebo Facebook a všechny nové kamery mají také certifikát Skype a optimalizaci pro Windows Live Messenger. Kompatibilita je ale zajištěna i s Yahoo! Messenger a Gmail Voice and Video Chat.


HD Webcam C510

Logitech HD Pro Webcam C910 má být v Evropě k dispozici v srpnu za doporučenou cenu 3290 Kč, HD Webcam C510 se bude prodávat za 1340 Kč s DPH a na trhu v Evropě bude v srpnu, Logitech HD Webcam C310 bude k mání za 1090 Kč a HD Webcam C270 za 840 Kč (obě budou k dispozici v červenci).

Více informací se dozvíte na stránkách Logitech věnovaných webkamerám:

Zdroj: TZ Logitech
reklama