reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mad Catz uvádí herní periferie turnajové edice

14.8.2014, Jan Vítek, aktualita
Mad Catz uvádí herní periferie turnajové edice
Tento týden společnost Mad Catz oficiálně představila tři nové periferie, které patří do Tournament Edition. Jedná se o mechanickou klávesnici S.T.R.I.K.E. TE a pak o myš M.M.O. TE, která se zařadí po bok R.A.T. TE.
Herní periferie Mad Catz tak rozšiřují rodinu Tournament Edition a obě budou na trhu reálně dostupné od 30. září. Mechanická klávesnice S.T.R.I.K.E. TE přijde zákazníky na 127,50 amerických dolarů a myš M.M.O. TE přijde na 68 dolarů.





Klávesnice S.T.R.I.K.E. TE nabídne anti-ghosting s 30-key rollover, čili o to, že by klávesnice nezaznamenala více stisknutých kláves najednou, se vůbec nemusíme bát. Navíc přichází s odnímatelnou podložkou pod zápěstí, celkem 12 programovatelnými tlačíky, přičemž do jednoho makra se vejde až 255 znaků. Klávesnice také nabídne podsvícení, přičemž jako jinde je možné nechat podsvítit pouze šipky a klávesy WASD. Jednotlivé klávesy mají vydržet přes 50 milionů stisků a jsou namontována v odolném kovovém rámu.





Herní myš M.M.O. TE je očividně určena pro hry typu MMORPG, takže nabídne velké množství programovatelných tlačítek, jichž je na levé straně celkem dvanáct. Dále využívá laserový senzor Laser Doppler, který je prý schopen automaticky detekovat povrch pod sebou a přizpůsobit se mu. Co se týče rozlišení, nastavit lze 100 až 8200 dpi po krocích 25 dpi, maximální akcelerace je 50 G, dotazovací frekvence 1000 Hz a maximální rychlost pohybu, při němž se senzor ještě neztratí, je 6 metrů za sekundu. Naprogramovat si můžeme celkem tři profily, které jsou odlišeny barvou podsvícení (červená, modrá, fialová).





Již dříve pak byla představena myš R.A.T. TE, která také přichází s cenou 68 USD, ovšem na trh vstoupí stejně jako zbylé dvě periferie 30. září. Její specifikace jsou podobné jako u předchozí verze. Senzor má naprosto stejné specifikace, ovšem programovatelných tlačítek je "jen" devět, jimž můžeme přiřadit celkem 27 příkazů a maker.

Zdroj: Tom's Hardware
reklama