reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mafia: Definitive Edition ukazuje přepracovanou grafiku v novém videu

22.7.2020, Jan Vítek, aktualita
Mafia: Definitive Edition ukazuje přepracovanou grafiku v novém videu
Nedávno byla ohlášena Mafia: Trilogy, přičemž zdaleka nejzajímavější součástí bude kompletní přepracování prvního dílu, pro nějž se plánuje opět český dabing. Nyní se můžeme přesvědčit o tom, že grafika bude skutečně moderní. 
Ještě nějakou dobu zabere, než se Mafia: Definitive Edition dostane na trh, ale 2K Games a Hangar 13 nám předkládají alespoň čtvrthodinové video, které nás má namlsat na kompletně přepracovaný kabátek této hry. Oproti remaku druhého a třetího dílu, které budou jen trošku nalešteny, tak půjde o zásadní přepracování. 
 
 
Video ukazuje jak informace ze zákulisí, tak i záběry ze samotné hry. Dozvídáme se, že město v Mafii 1 bylo nově vymodelováno a v některých případech i trošku upraveno, ale v zásadě bychom se měli pohybovat ve stejných a dobře známých lokacích. Veškeré filmové sekvence také byly znovu vytvořeny s využitím motion capture. 
 
Co se týče příběhu, ten nebude zcela stejný, neboť ve videu se mluví o tom, že nový příběh k němu bude mít blízko. S jistotou ale půjde o stejné postavy a stejnou kostru příběhu, v níž se z Tommyho Angela stane obávaný gangster. S novým technickým zpracováním přichází také nové herní mechaniky (respektive vypůjčené z Mafie 3), ovšem samotné mise měly být zachovány, z čehož vyplývá, že příběh by se měnit moc neměl. 
 
Jako ukázku pak nám video nabízí misi z cca prostředku hry, která se týká výletu na venkov a dodávky whiskey. Právě na této misi je ukázáno, že střílet se tu bude stejně jako v Mafii 3, což občas znamená i to, že naše postava boj obstará tak trochu sama, to třeba když je třeba hodit granát na určené místo. 
 
Mafia: Definitive Edition je aktuálně plánovaná na 25. září 2020. 


reklama