reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Media Info o novinkách společnosti JOYCE ČR

24.7.2009, Jan Vítek, aktualita
Media Info o novinkách společnosti JOYCE ČR
Společnost JOYCE ČR přišla se souhrnnými informacemi o svých novinkách z oblasti hardware i software. Mezi novinky z oblasti VoIP patří WELL SIP-T20 nebo WELL IP rozšiřující modul 38PK. Telefon má dvouřádkový displej, dvě programovatelná...
Společnost JOYCE ČR přišla se souhrnnými informacemi o svých novinkách z oblasti hardware i software. Mezi novinky z oblasti VoIP patří WELL SIP-T20 nebo WELL IP rozšiřující modul 38PK. Telefon má dvouřádkový displej, dvě programovatelná tlačítka, českou lokalizaci a nechybí také QoS, auto-provisioning a dle tiskovky i dobrou kvalitu hlasu. Modul pro telefony WELL SIP-T26P a WELL SIP-T28P pak nabízí 38 tlačítek s funkcemi BLF/BAF, intercom a také funkce přesměrování, přepojení, podržení a převzetí hovoru. Najednou lze pro obsluhu až 228 linek zapojit 6 těchto modulů. WELL SIP-T120 přijde na 1296 Kč bez DPH a modul na 1873 Kč.


ASUS WL-320gP

Pak je tu Tarifikační SW pro ústředny WELL ePBX-100 a WELL LS200, jenž je tu pro tarifikaci hovorů. Nadefinovat zde jdou neúčtované výjimky, ceny hovorného, tarifikační plán i hlavička faktury. Cena softwaru je 2000 kč bez DPH.

Mezi Wi-Fi novinky patří ASUS RT-G32 jako nástupce ASUS WL-530g_V2. Dočkáme se funkce brány, Access Point a integrovaného switche se čtyřmi porty. Doporučená cena činí 629 Kč bez DPH. A pak je tu ASUS WL-320gP s injektorem + ASUS USB-BT21 za společnou cenu 1990 Kč. První nabízí Repeater, Bridge, Klient, Bránu a Access Point. Kromě toho funkci PoE a v případě ASUS USB-BT21 jde o malý Bluetooth modul.

Nakonec lze zmínit nový firmware pro telefon WELL SIP-T28P přinášející nové funkce, kam patří podpora expanzního modulu a protokolu HTTPS. Podrobnosti můžete nalézt zde v přiloženém logu zabaleném v příslušném zipu.

Zdroj: TZ JOYCE ČR
reklama