reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.10.2020, Jan Vítek, aktualita
Společnost Sony včera zveřejnila video, v němž rozebírá, a to vskutku fyzicky rozebírá svou konzoli PlayStation 5. Vedle toho také ukazuje, co je třeba udělat, abychom ji mohli postavit horizontálně, či vertikálně. Právě toho se chytil Microsoft.
fybyfyby (42) | 10.10.20208:22
Xsx na boku vypadá opravdu lákavě s tou gumou vlevo. Ps5 má prostě stojan že spoda i ze strany. Váží 4,5kg, tak se to musí přidělat. Jednoduchý. Asi není úplně cílem tu konzoli kazdej den pokládat na bok a zase na stojaka. Tady ms trochu přestřelil a to trapně. Sony když si střílela z MS před vydáním xone se sdílením her, tak to bylo aspoň trefné. Protože to je něco, co člověk dělat chce a chce to dělat pravidelne ­- pokud má kámoše, co má taky tu samou konzoli.

Je to stejný jako s ssd. Nevidím důvod proč by muselo být hot swappable. Neplánuju mít 10 ssd s ruznejma hrama, který si budu prehazovat. Ale pro někoho to může být zajímavé. Já si chci jen rozšířit vnitřní úložiště v případě potřeby. A stejně jako jsem si rozšiřoval vnitřní HDD v předchozí generaci ­(ps, XO­), tak jsem úplně v komfortu jednou za pár let vrazit do konzole větší disk.

Mně naopak vadí, že xsx je taková bedna. Nevejde se mi pod TV. Ps5 je sice velká, ale pořád je ve všech směrech menší než průměrná součást HiFi sestavy. A vejde se mi do ­(odvetravaneho­) TV stolku. To je pro mě dost důležitý. Nechci mít pohozenou nějakou bednu uprostřed obýváku, když mi tam pořád behaj děti. Škoda. Jinak by xsx byl zajímavá volba. To už xss jak je tenkej a levnej tak je zajímavej.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.