reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
19.5.2023, Milan Šurkala, aktualita
Výzkumníci z bezpečnostní softwarové firmy Trend Micro prozkoumali levné telefony a jiná zařízení s Androidem a zjistili, že jsou infikovány ještě větším množstvím malwaru, než se očekávalo. Těch jsou desítky.
JUWARE (489) | 22.5.202314:42
Dokud nejsou jasně a konkrétně jmenovány značky, modely, revize a verze OS, pak to považuji za zprávu úplně k ničemu a není vůbec relevantní. Buď ať specifikují o které kusy jde, nebo ať si tuto fantastickou zprávu v Trend Micro nechají pro sebe. Takhle to jen působí, jako výkřik: ­"Nekupujte si čínské výrobky a cokoliv co tam bylo vyrobeno!­" Což je z podstaty nesmysl, protože ono Made in China, popř. P.R.C., je na valně většině elektroniky. Takže si zákazník vlastně ani nemá moc šanci vybrat. Navíc to tvrdí ­(alespoň zatím­) jedna firma. Takže by to měl prověřit nějaký nezávislý úřad na ochranu spotřebitele.
Odpovědět1  0
Mosfet (35) | 19.5.202315:40
Zase útok na Čínu, asi z posledního záchvěvu snahy udržet si ekonomickou nadvládu. Letos už čekáme zhroucení dolaru, takže bude sranda a jen digitální penízky místo papírků.
Odpovědět5  5
Choakinek (1548) | 19.5.202318:20
Páni, už letos?

Já si teda pod zhrouceným dolarem představuji, že nebude vůbec, zákaz hotovosti teda podle mě zhroucením dolaru není, spíše opatřením, aby se nezhroutil někdy v budoucnu ­(např. ­"runem­" na banky­).
Odpovědět0  1
Mosfet (35) | 19.5.202321:00
Dolar je dávno po smrti a jiné státy se ho snaží zbavovat. Pokud se neschválí navýšení dluhového stropu, protože demokraté nemají dost hlasů, tak budou muset urychleně vymyslet, jak okrást lidi nebo jiné státy, aby USA mohlo ještě nějaký čas paraziticky fungovat na virtuální měně.
Odpovědět1  3
unreall (481) | 20.5.202316:46
Vy toho asi moc o Čínskej politike v zahraničí neviete, čo?

Všetky tie útoky na Činu, ktorými ste boli svedkami posledných pár rokov, je v skutočnosti len vrcholec toho, čo Čína po celom svete robí.

Nebojte, ona netrpí pod “zákernými obvineniami” z Ameriky. Práve naopak, je to len časť pravdy o jej pôsobení a dopadoch vo svete. Prestaňte si stále idealizovať režimy, ktoré sú prehnité skrz na skrz, len sa o tom tak nehovorí. Amerika je transparentnejšia a preto sa väčšinou o jej aktivitách vie a hlavne si mnoho ľudí jej aktivity špatne vysvetľuje, pretože samozrejme nevie o tých skrytých aktivitách iných krajín.

Pravda je vo všeobecnosti taká, že Čína spolu s Ruskom provokujú západ kde sa len dá ­- na ekonomickom poli, vojenskom, diplomatickom… vyberte si. Treba sa len viac zaujímať a odhodiť tie ružové okuliare v prospech východných mocností. Môžete si byt istý, že práve vdaka Amerike a Európe je svet v skutočnosti menej napätý.

Samozrejme každá krajina ma aj svoje vlastne ciele ­(nikto tu neni naivný tlk­), ale tento entuziazmus by vás rýchlo prešiel, keby zapadne mocnosti nahradili tie východne.

Nech je Amerika aká chce, stále ma svoje morálne zásady. Tie Čine a Rusku absolútne chýbajú. Neni ťažké si spojiť dve a dve, že áno?
Odpovědět5  4
vaclav2211 (356) | 20.5.202323:40
Amerika ma iba jednu moralnu zasadu, odrbat vsetkych okolo, nech to stoji co to stoji.
Porovnavate jednu vec, ale amici robia to iste, zalezi len na tom kto urobi viditelny krok, aby to mohol pouzit v propagande. nic viac nic menej.
Toto sa robi starocia iba prostriedky sa zmenili.
Odpovědět4  1
Mosfet (35) | 21.5.202313:30
Unreall vy máte pořádně zarostlou tu propagandu. Je vidět, že mají dobré metody na obyvatelstvo.
Odpovědět2  2
tomasjerry (208) | 22.5.202310:15
To Mosfet,
prosim napis mi, kde USA urobilo nieco dobre vo svete. nie doma v amerike, ale napriklad v afrike, neako to neviem najst. Vojna v sirii a nasledne odmietnutie utecencov a presmerovanie do EU nepovazujem za humanitarny cin. Podotykam, ze prosim o uvedenie niecoho co vykonala vlada USA nie charitativne organizacie.
Odpovědět1  0
Mosfet (35) | 22.5.202313:34
Spletl jsi si jméno. Já jsem proti USA zotročování a okrádání světa.
Odpovědět0  0
tomasjerry (208) | 22.5.202315:07
sorry
otazka mierena na unreall
V podstate suhlaism s tebou. Problem je ze ja som proti zotrocovani u vsetkych = ked to robi cina, tiez som proti tomu. Preto ma mrzi, ze stale neodtiahli z Tibetu.
Odpovědět0  0
Mosfet (35) | 22.5.202317:34
A ty víš jak to s Tibetem bylo doopravdy nebo víš jen to co ti předložili v mainstrýmu? Mně se už mnohokrát ­"vyplatilo­" neodsuzovat unáhleně, ikdyž se občas neudržím a zase chybu udělám.
Odpovědět1  0
Milanese (59) | 22.5.202318:05
Veru nevie! Čína ten Tibet vybudovala a hlavne zabezpečila, že mnísi už nie sú nadľudia, oni mali moc nad každým a robili pekné svinstvá!!
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.