reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI uvádí na trh herní notebook GT70 Dragon Edition

12.11.2012, Jan Vítek, aktualita
MSI uvádí na trh herní notebook GT70 Dragon Edition
Společnost MSI oficiálně představila nový herní notebook GT70 Dragon Edition, který je vybaven nejnovějším mobilním čipem GeForce, a to modelem GTX 675MX spolupracujícím s celkem 4 GB paměti GDDR5. Ten by měl zvládnout provozovat hry v nativním...
Společnost MSI oficiálně představila nový herní notebook GT70 Dragon Edition, který je vybaven nejnovějším mobilním čipem GeForce, a to modelem GTX 675MX spolupracujícím s celkem 4 GB paměti GDDR5. Ten by měl zvládnout provozovat hry v nativním rozlišení 17" displeje, které je Full HD - 1920 x 1080.





K tomu samozřejmě nesmí chybět ani výkonný procesor. Volba dle očekávání padla na Core i7 "Ivy Bridge", který doprovází až 32 GB paměti, dvě SSD jednotky (64 GB v provedení mSATA) v konfiguraci SuperRAID (prostě a jednoduše striping - RAID 0) a dále tu máme síťové řešení Killer DoubleShot (Ethernet + Wi-Fi), ozvučení od Dynaudia s THX TruStudio Pro a klávesnici s různobarevným podsvícením od SteelSeries.





Grafika GeForce GTX 675MX má dle MSI dosáhnout 17000 bodů v 3DMark Vantage, takže výkon je opravdu slušný. Vedle mSATA SSD tu máme také pevný disk pro ukládání dat (kapacita až 750 GB), další výbava zahrnuje tři porty USB 3.0 plus dva USB 2.0, HDMI, S/PDIF, D-Sub, eSATA i čtečku karet. Pro optické disky je připravena mechanika Blu-ray a pro napájení na cestách zase 9článková baterie. Napájecí adaptér má v tomto případě výkon 180 W, takže by snad tuto sestavu neměl omezovat nedostatečným přísunem energie.

Co se týče rozměrů a hmotnosti, ty jsou 428 x 288 x 55 mm a 3,9 kg i s baterií.

Zdroj: TZ MSI
reklama