reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI vypouští řadu nových herní All in One

30.3.2015, Jan Vítek, aktualita
MSI vypouští řadu nových herní All in One
MSI se specializuje také na výrobu počítačů All in One a má v nabídce také několik herních modelů. Nyní je rozšiřuje o tři nové řady, které využijí moderní mobilní grafiky NVIDIA a také procesory Core i7 a Core i5.
Můžeme se tedy těšit na nové modely MSI Gaming All-in-One PC, které budou vybaveny grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX960M a GTX970M a také procesory Intel Core i5 a Core i7. Konkrétně se jedná o modely MSI AG270 3K, MSI Gaming 24GE IPS a MSI Gaming 24GE 4K, jež dostaly do vínku také různé další herní funkce a výbavu.





Modely AG270 3K a Gaming 24GE jsou vybaveny Nahimic Audio Enhancer, který zajistí virtuální prostorový zvuk, lepší basy a také redukci šumu a úpravu hlasitosti při komunikaci přes mikrofon. MSI Gaming 24GE je také v jedné verzi vybaven panelem IPS s rozlišením 4K (3840 x 2160), na které bude jeho GeForce GTX 960M při hraní slabá, ale PC může posloužit také pro zpracování videa ve 4K a nebude problém ve hrách přepnout do Full HD bez zkreslení. A pokud o vysoké rozlišení 4K nemáte zájem, jako že na 23,6" panelu není tak nutné můžete si vybrat model MSI Gaming 24GE IPS s rozlišením Full HD.

Tyto počítače se jinak neliší, takže oba mohou využít některý z procesorů Core i7 a i5, sadu HM87, zmíněnou GTX 960M, až 16 GB DDR3 RAM, dvě SSD mSATA plus jeden 2,5" HDD/SSD, Intel DualBand Wireless-AC 3160 plus Bluetooth 4.0, DVD mechaniku, čtečku karet a také 2Mpix webkameru. Mezi jejich rozhraními nechybí několik USB 3.0 a také vstup i výstup HDMI.

AG270 2QC 3K má 27" panel s rozlišením 2560 x 1440 (od toho označení 3K), a to také typ IPS. V tomto případě si už ale nemůžeme vybrat verzi, která bude mít i dotykovou vrstvu. V tomto případě už je na výběr pouze mezi čtyřjádrovými procesory Core i7 a grafická karta GTX 970M zajistí vyšší výkon než u předchozích modelů. MSI se také chlubí reproduktory značky Yamaha.

Dále tu máme vedle dvou pozic pro mSATA další, ale již 3,5" diskovou pozici, vedle toho lepší bezdrátový modul Intel DualBand Wireless-AC 7260 s BT 4.0 a dále už srovnatelnou ostatní výbavu. Nakonec můžeme zmínit Ethernet řady Killer Game Networking, Headset Master Technology, Super RAID a 6měsíční licenci Premium pro XSplit Gamecaster.

Všechna nová herní All-in-One od MSI budou k dispozici již od prvního dubnového týdne.

Zdroj: techPowerUp
reklama