reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notebook HP Pavilion dm4 přichází do Evropy

13.12.2011, Štepán Veselý, aktualita
Notebook HP Pavilion dm4 přichází do Evropy
Poté, co byl jeho prodej zahájen v USA, se tento přenosný počítač začal prodávat i v Evropě. Jeho cena zde začíná na €999, to je mnohem více než $630, což je částka, za kterou jej je možné zakoupit v USA. Rozdílné jsou i možnosti konfigurace,...
Poté, co byl jeho prodej zahájen v USA, se tento přenosný počítač začal prodávat i v Evropě. Jeho cena zde začíná na €999, to je mnohem více než $630, což je částka, za kterou jej je možné zakoupit v USA.

Rozdílné jsou i možnosti konfigurace, v Evropě totiž HP neumožňuje jeho sestavení pomocí konfigurátoru a tudíž je nutné vzít zavděk procesoru Core i5. Varianta s Core i3 se zde na rozdíl od USA alespoň prozatím prodávat nebude.




Tento počítač je vybaven procesorem Core i5 2430M fungujícím na 2,4GHz, 4 GB RAM (maximálně až 6 GB) a samostatnou grafickou kartou AMD Radeon HD 6470M s 1 GB samostatné GDDR3 paměti. V základu je přítomno 160GB SSD (na rozdíl od USA, kde je toto nutné dokoupit) a dvouvrstvá DVD vypalovačka.

Nechybí reproduktory Altec Lansing, HD webkamera schopná provozu i v šeru, čip Wi-Fi 802.11b/g/n, gigabitový Ethernet a výstupy HDMI a D-sub. Přítomny jsou i porty USB, nicméně bez podpory pro USB 3.0. Použita je 6článková baterie a 14palcový displej disponující rozlišením 1366 x 768 pixelů a povrchovou technologií Brightview.

Jak už bylo zmíněno, cena tohoto notebooku byla v Itálii stanovena na €999, nicméně ve zbytku Evropy by se neměla lišit (snad kromě Velké Británie).

Zdroj: Softpedia.com
reklama