reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notebooky Asus série K přijdou s IceCool

29.7.2009, Jan Vítek, aktualita
Notebooky Asus série K přijdou s IceCool
Společnost Asus u nás oficiálně představila nové notebooky série K, které se pochlubí několika vlastnostmi. Jednak to budou reproduktory od Altec Lansing s SRS Premium Sound, pak technologie Asus Super Hybrid Engine pro šetření energií a...
Společnost Asus u nás oficiálně představila nové notebooky série K, které se pochlubí několika vlastnostmi. Jednak to budou reproduktory od Altec Lansing s SRS Premium Sound, pak technologie Asus Super Hybrid Engine pro šetření energií a pak také Asus IceCool, díky níž by podložka pro odložení našich zápěstí měla zůstat vždy příjemně studená, respektive alespoň ne horká. To díky rozmístěným ventilačním otvorům pro chlazení oné podložky i při dlouhodobém využití.



Víko notebooků s úhlopříčkami od 14" do 17,3" (poměr stran 16:9) pak je vyrobeno s pomocí Asus Infusion, díky níž má této sérii K Series Domino Collection propůjčit motiv domina. O grafické zobrazení se postarají řešení od firem NVIDIA i AMD, takže se dočkáme třeba čipů GeForce G102M u modelů K40IN a K50IN, nebo karet ATI Mobility Radeob HD 4860 u K70AB a K51AB. Notebooky K40AB, K50AB a K70AB využívají trošku slabší grafické karty Radeon HD 4570.

Jinak nové Asusy využijí buď platformu Intel založenou na procesorech Core 2 Duo, či Pentium Dual-Core a v případě platformy AMD jde o procesory Athlon 64 X2, nebo Turion 64 X2. Standardem je již webkamera, LED podsvícení displejů, Wi-Fi 802.11n, apod.

Zdroj: TZ Asus
reklama