reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nový Deus Ex dostanete k AMD FX zdarma, NVIDIA má zase Paragon

24.8.2016, Jan Vítek, aktualita
Nový Deus Ex dostanete k AMD FX zdarma, NVIDIA má zase Paragon
Od včerejšího dne si můžete zahrát nový očekávaný titul Deus Ex: Mankind Divided, který navazuje na předchozí díl s podtitulem Human Revolution z roku 2011. AMD se rozhodlo, že nám jej nabídne zdama k procesorům FX.
Objektivně řečeno, pokud si dnes někdo plánuje pořídit sestavu založenou na platformě AMD, je spíše zvědavý na to, co předvedou procesory Zen, než aby si chtěl pořídit letité procesory FX. Samozřejmě ale pokud chce svůj počítač hned, pak jsou vedle slabších APU z nabídky AMD procesory FX jediná volba a nyní se právě AMD snaží jejich atraktivitu zvýšit tím, že k nim přidá zbrusu nový díl Deus Ex: Mankind Divided.





Ta bohužel asi nebude stejně úspěšný díl jako Human Revolution, který získal na Metacritic od recenzentů skóre 90 a od uživatelů 8,4, zatímco novinka má skóre 82 a od uživatelů zatím slabých 6,7. Toto uživatelské skóre se ale bezesporu změní, neboť tato hra není pro ně k dispozici ještě ani 24 hodin. Jak jsme se podívali ve včerejším článku, Mankind Divided má mít problémy především se slabým příběhem. Uživatelé si také stěžují na propady výkonu, na ihned nabízené mikrotransakce a DLC, což vidí celkem oprávněně jako rozmělnění celé hry a snahu vytáhnout z nich další peníze. To je zvláště trapné v případě singleplayerové hry prodávané za plnou cenu.

Akce společnosti AMD platí pro šestijádrové a osmijádrové procesory FX, a to u vybraných prodejců elektroniky, což jsou Alza.cz, CZC.cz a TS Bohemia. Zásoba kódů je omezená, a tak je možné, že dojdou dříve, než tato akce 14. listopadu skončí. Dle podmínek zveřejněných v tiskové zprávě bychom tak měli nový Deus Ex získat i k procesoru AMD Vishera FX-6300, který přijde na cca 2750 Kč, takže jde o slušnou přidanou hodnotu 50 eur (1350 Kč).





Ze zahraničních zdrojů také víme, že novou nabídku zveřejnila také konkurenční NVIDIA. V jejím případě jde o balíček Paragon Game Ready v hodnotě 115 dolarů a uvnitř něj najdeme virtuální mince jako herní měnu, nové výzvy a také dva skiny, které budeme moci využít v dané MOBA hře. Také tato nabídka již platí a spojena je s grafickými kartami GeForce GTX 1080, 1070, 1060, 980 Ti, 980, 970 a také s notebooky vybavenými jednou ze zbrusu nových karet GeForce GTX 1000. Zde ale bude ten problém, že NVIDIA spolupracuje jen s největšími světovými prodejci jako newegg.com, což se dočteme zde. Tato akce končí 19. září.

Zdroj: TZ AMD
reklama