reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA brzy představí Computexové novinky: nové GeForce Ti?

19.5.2021, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA brzy představí Computexové novinky: nové GeForce Ti?
Nástup karty GeForce RTX 3080 Ti už je jistý a vedle ní by měla přijít na trh i RTX 3070 Ti, přičemž nyní se dozvídáme i možný termín, kdy budou obě uvedeny na trh. Jisté ale je, že NVIDIA si na Computex něco připravila. 
NVIDIA samozřejmě není sama, kdo si chystá novinky pro zveřejnění na Computexu. Už víme jednak o prezentaci firmy AMD, která odstartuje 1. června ve 4 hodiny ráno našeho času. Stejný čas platí i pro prezentaci Intelu, ovšem o den dříve 31. května, přičemž NVIDIA bude mít svou Executive Keynote 1. června v 7 hodin ráno. 
 
 
Slova se ale neujme sám Jensen Huang, výkonný ředitel firmy, ale jednak Jeff Fisher (GeForce Senior Vice President) ad Manuvir Das (ředitel Enterprise Computing). Hráči tak mohou být zvědaví především na projev Jeffa Fishera, který by měl představit přinejmenším kartu GeForce RTX 3080 Ti, ale vedle ní nejspíše i GeForce RTX 3070 Ti. Co se týče dalších možných novinek, necháme se překvapit. Ostatně právě Jeff Fisher letos v únoru představil kartu GeForce RTX 3060 12GB. 
 
Na přelomu května a června tak budeme mít zřejmě hardwarové žně:
AMD přitom slibuje především novinky ze světa serverů, ale představit by mohlo také nové slabší Radeony RX 6000 s čipy Navi 23. Prezentace Intelu s titulem Innovation Unleashed se zhostí Michelle Johnston Holthaus (výkonná viceprezidentka Intelu), která bude mít po ruce krom jiných i Steva Longa (VP z Client Computing Group), takže se dozvíme lecos i o novinkách ze světa PC, ale lze očekávat, že se dozvíme spíše obecné informace o tom, kam Intel směřuje, než o konkrétních produktech. Ale uvidíme. 


reklama