reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA k výkonným kartám přidá nový Ghost Recon, či For Honor

1.2.2017, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA k výkonným kartám přidá nový Ghost Recon, či For Honor
Společnost NVIDIA rozjela další akci na podporu svých grafických karet, ale bohužel jde opět pouze o GTX 1080 a GTX 1070, ke kterým máme možnost získat hry zdarma. Jde o Ghost Recon Wildlands a For Honor, ovšem
O hře For Honor jsme se již zmiňovali v souvislosti s beta verzí a požadavky na hardware a řadu Ghost Recon snad ani není třeba představovat. Wildlands budou již desátý díl, který se bude tentokrát točit kolem drog v Bolívii a do tohoto podniku se zapojí speciální síly armády USA.





Jednu z těchto her si budeme moci vybrat ke své nové GeForce GTX 1080 a GeForce GTX 1070, což platí i pro notebookové verze. V obou případech jde o AAA tituly v ceně 60 USD, takže to je příjemný bonus, který může leckoho dosud nerozhodnutého přimět k upgradu. A jako obvykle budou po omezený čas do akce zapojeni hlavní prodejci.

Je třeba také zdůraznit, že abyste si mohli tyto hry zahrát, potřebujete mít účet na NVIDIA GeForce Experience i na Ubisoft Uplay. Nabídka již platí a skončí dne 28. března 2017. Dle Facebooku českého zastoupení NVIDIE by akce měla platit i u nás a na oficiálních stránkách už najdeme české obchody, které se na ní budou podílet. Můžeme se také připravit na to, že se nabídka bude týkat značek EVGA, MSI, PNY a ZOTAC.





NVIDIA rovněž ukazuje, na co nám v případě hry For Honor budou stačit jednotlivé karty. Jde o cílová rozlišení of Full HD po 4K při snímkovací frekvenci 60 FPS. Nabízené hry také podporují NVIDIA GameWorks a jsou plně kompatibilní s GeForce Experience’s Share, GameStream a Optimal Playable Settings.

Na samotné hry si ale budete muset případně ještě počkat, neboť For Honor přijde na trh 14. února a Ghost Recon Wildlands až 7. března.

Zdroj: NVIDIA
reklama