reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA ke GTX 1050 a 1060 nabízí balíček Indie her

8.12.2016, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA ke GTX 1050 a 1060 nabízí balíček Indie her
Grafické karty GeForce GTX 1050, 1050 Ti a 1060 už se úspěšně zabydlely na trhu a nyní je dle NVIDIE na čase jejich prodeje podpořit prodejní akcí. Jde o balíček her od menších nezávislých vývojářů.
NVIDIA naposledy spustila podobnou akci, která se však netýkala karet GeForce GTX 1050, 1050 Ti a 1060, ale pouze vyšších modelů GeForce GTX 1070 a 1080, k nimž nabídla Watch Dogs 2. Ke slabším kartám už nedostaneme žádný AAA titul, ale levnější hry, které patří do kategorie Indie. Výhoda je alespoň ta, že si budeme moci sami vybrat mezi třemi dostupnými tituly: Maize od Finish Line Games, Redout od 34BigThings a Raw Data od Survios.





Maize je adventura z pohledu první osoby, která vypráví o tom, co se stane, když si dva vědci mylně vyloží písemné sdělení od vlády USA. Vytvoří kukuřici, která je schopna vnímat, což je prý to nejméně uhozené na celé hře.


Redout má být vzdaný hold starým závodním hrám ve stylu F-Zero, WipeOut, Rollcage a POD. Půjde tak o divoké závody plné rychlosti, karambolů, ohně a zkrátka a dobře pravá závodní arkáda, kterou nelze brát vážně.


Raw Data je hra vytvořená speciálně pro headsety virtuální reality a jde pochopitelně také o pohled první osoby, s níž budeme v osobních soubojích kosit nepřítele ve sci-fi světě. Zde už bude zapotřebí nejlépe jedna z karet GeForce GTX 1060 a vyžadován je přímo headset HTC Vive.


NVIDIA svůj výběr obhajuje tím, že všechny tři tituly byly už v průběhu svého vývoje vychvalovány herní komunitou. K její cti slouží také to, že jsou velice rozdílné, a tak by si snad každý mohl vybrat to, co mu bude sedět. A jako obvykle jde o omezenou nabídku, která končí buď 30. ledna, nebo v okamžik, kdy dojdou připravené kódy. Platí pro desktopové karty i pro notebooky s mobilními protějšky. Své kódy si můžete vyžádat zde.

Zdroj: NVIDIA

reklama