reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA ruší i GTC webcast, jak se dozvíme o novinkách?

10.3.2020, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA ruší i GTC webcast, jak se dozvíme o novinkách?
NVIDIA se už dříve rozhodla, že kvůli koronaviru zruší svůj letošní ročník konference GTC, přičemž oznámen byl online webcast, kde jsme se měli dozvědět vše potřebné. Ten byl ale nyní také zrušen. 
Jensen Huang se tak chystal na svou obvyklou prezentaci, která se ovšem už neměla odehrát před živým publikem, ale online. Poté měly následovat další prezentace v rámci online verze GTC 2020, ale to celé bylo nyní zrušeno. Jde o zajímavé a nečekané rozhodnutí vzhledem k tomu, jak moc si NVIDIA považuje své konference a jak významná je vždy i úvodní prezentace jejího šéfa. 
 
 
Jak to tedy bude pobíhat? Namísto živých či pouze online vystoupení nám sama NVIDIA prostě jen rozešle tiskové zprávy s novinkami, které se chystala na GTC 2020 představit, a to v průběhu 24. března, čili právě za dva týdny. Ihned poté pak bude následovat konference s investory, z níž samotné bychom se mohli dozvědět také nějaké výživné informace, takže si můžeme v kalendáři kroužkovat přespříští úterý. 
 
GPU Technology Conference, na níž NVIDIA původně očekávala cca 10.000 návštěvníků, tak letos proběhne i v online podobě velice omezeně, ovšem my bychom neměli přijít o žádné z chystaných novinek, jen se je dozvíme z tiskovek. Rozhovor Huanga s investory proběhne na stránkách investor.nvidia.com a zaposlouchat se do něj bude moci i široká veřejnost. Začátek je naplánován na 8. hodinu ranní pacifického času, čili 4. odpolední našeho času. Čili někdy předtím a snad s dostatečným předstihem by NVIDIA měla zveřejnit slíbené tiskovky, abychom se s nimi mohli seznámit. 
 
A proč vůbec NVIDIA zrušila i digitální prezentaci? Prý i tu by bylo vzhledem k šířící se nákaze obtížné zajistit, což vypadá jako odůvodnění trošku podivně, když si uvědomíme, že by k tomu v podstatě stačil sám Jensen Huang před kamerou a případní hosté. Nicméně jiné části "GTC Digital" proběhnou, a to webinary, sezení s experty, předem zaznamenané rozmluvy, atd. NVIDIA ale zatím není připravena sdělit detaily, takže podrobné informace o tom, co a kdy bude odstreamováno, se dozvíme později. 
 
Zdroj: TZ NVIDIA via techPowerUp


reklama