reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.1.2018, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA už také stihla vydat tiskové prohlášení o tom, s čím přicestovala do Las Vegas na letošní CES. Mluvit budeme o velkoformátových herních displejích, nových funkcí GeForce Experience a dalších novinkách. 
maiki (165) | 9.1.201811:01
Jestli jde jen o další převlečené LCD ­(rozuměj LED, IPS apod.­), tak ať si to Nvidia strčí někam. Pořádný herní monitor má mít především doby odezvy v nanosekundách...
Odpovědět0  0
Peterson21 (15) | 8.1.201819:03
Tu by sa hodilo viac informácií o čo tu vlastne ide, nakoľko 65­" veľké monitory sú ďaleko väčšie než čo si ľudia vedia dať pred seba na­/nad stôl, ale 55­" televízie sú už štandard a 65­" sa vo vyšších segmentoch presadzujú tiež. Nakoľko tohto roku bude zrejme množstvo teliek uvádzaných s HDMI 2.1, ktorého súčasťou je podpora Freesyncu som veľmi zvedavý ako to bude s kartami NVDIE. Práve som čítal, že u AMD bude stačiť dokanca len aktualizovať ovládače pre akúkoľvek RX kartu, takže ani nemusíme čakať na NAVI ­(teda ten kto hraje vo FUll HD a nepotrebuje výkon na 4K­). Kto chce hrať na veľkej obrazovke ktorú nemá pred sebou na stole, tak si predsa kúpi telku, načo by mu bol monitor? Tam výrobcovia určite nejaké GSYNC moduly osádzať nebudú a tak by ma zaujímalo teda či NVIDIA bude plne HDMI 2.1 vôbec podporovať nakoľko to o rok bude mať každá nová telka, alebo bude trucovať a vymýšľať takéto voloviny?
Samozrejme môže tam byť nejaký rozdiel v input lagu, ale kto vie či aj to je vôbec reálne, nakoľko sa už nájdu telky s <20ms input lagom a monitory s udávanou odozvou 1ms GTG majú reálne myslím input lag podobný. Tiež minimálne LG práve predstavila 120Hz Oled, ktorý ponúkne 10x lepší obraz ako akékoľvek zobrazovadlo od ACERU­/ASUSU tak načo BFGD? Keby sa radšej vyjadrili ako to bude u nich s podporou HDMI 2.1, že viem či musím čakať do dalšieho roka na NAVI, alebo bude sa to dať rozchodiť aj s Ampere alebo nebodaj Pascalom.
Odpovědět2  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.