reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NZXT představuje elegantní skříně H500 a H500i

23.5.2018, Jan Vítek, aktualita
NZXT představuje elegantní skříně H500 a H500i
Od společnosti NZXT přichází na trh nové skříně typu middle tower, které mají zaujmout svým elegantním designem s předním panelem, který snad už nemůže být více minimalistický. Nicméně jde také o moderní skříně.
Na jednu stranu tak NZXT H500 a H500i vypadají zepředu nenápadně, ale na druhou stranu mají skleněné bočnice a RGB podsvícení, takže ve výsledku zas tak nenápadné nebudou. 
 
 
Firma NZXT dle očekávání použila ne plexisklo, ale temperované sklo a také pro ni obvyklé barevné doplňky, respektive zde pouze jeden. Pokud jde o barvu celé skříně a barevného doplňku, na výběr je mezi matnou bílou, matnou černou, matnou černou a červenou a matnou černou a modrou. 
 
 
Design skříně jinak odpovídá stylu společnosti NZXT, která použila zcela holý přední panel, který narušuje pouze její logo a dole koukající nožky. Veškeré porty a tlačítka jsou nahoře a jde o dva USB 3.1 typu A, dva audio konektory a tlačítka.
 
 
Dovnitř se vejdou desky do formátu ATX se sedmi sloty, pak tu máme tři 2,5" pozice a stejný počet 3,5" pozic. Celkové rozměry jsou 210 x 460 x 428 mm při hmotnosti 7 kg, procesorový chladič může být vysoký maximálně 165 mm akarty dlouhé 381 mm. Vodní chlazení může využít přední radiátor do velikosti 280 mm a zadní 120mm. Nahoře je ještě místo pro jeden 120mm či 140mm ventilátor, ovšem radiátor se sem asi už nevejde. Výrobce v základním balení poskytuje dva ventilátory Aer F120 1200. 
 
Rozdíl mezi modelem H500 a H500i je v tom, že druhá verze je vybavena RGB LED podsvícením. Jde však přímo o ovladač pro RGB diody a také pro samotné ventilátory. Díky systému CAM je možné, aby byly monitorovány teploty procesoru a grafické karty, dle nichž pak funkce Adaptive Noise Reduction nastavuje otáčky ventilátorů. 
 
Nicméně za model H500i si také připlatíme, a to v přepočtu z liber cca 3000 Kč vs. 2100 Kč. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama