reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

palmOne Tungsten T5 a Tungsten E2:
Co se povídá?

30.8.2004, Petr Hájek, článek
palmOne Tungsten T5 a Tungsten E2:<BR>Co se povídá?
Neuplynulo ani pár dní a již tu máme další informace o zcela jistě potají chystaném palmOne Tungstenu T5 a jeho slabším kolegovi palmOne Tungstenu E2. Kromě přesnější specifikace doposud neuvedených novinek se dnes něco zajímavého dozvíme i ohledně upgrade starších strojů na nový Palm OS 6 přezdívaný Cobalt.
Jeden ze zasvěcených uživatelů ukrytý za pseudonymem TungstenInfo říká: "První model, který bude vydán, je palmOne Tungsten T5 běžící na Palm OS Cobalt, 128 MB RAM a procesou Intel PXA270 taktovaném na 520 MHz. Bude mít samozřejmě Bluetooth i Wi-Fi modul a displej rozlišení HiRes+. Slider ve spodní části vzal za své a ovládací D-pad bude proveden ve stylu přístroje Palm Tungsten C, také akumulátor by měl být dostatečně velký, aby uspokojil oba hladové bezdráty. PalmOne Tungsten T5 se objeví během letošního listopadu.

Druhý model, palmOne Tungsten E2, se dočká uvedení nejdříve někdy kolem dubna 2005 a zcela jistě nebude vybaven HiRes+ displejem. I tento handheld poběží na Palm OS 6, bude mít 64 MB RAM a stejný procesor jako Palm Zire 72, tedy Intel PXA270 na 312 MHz. Bluetooth tohoto přístroje by měl být neobvykle omezen na pracovní dosah pouhé 2 m. Cena palmOne Tungstenu E2 má činit 250 USD.

Upgrade na Palm OS 6 bude k dispozici pro Palm Tungsten C a Palm Tungsten T3 asi za měsíc po vydání palmOne Tungstenu T5."

Dnes uvedené informace opět nejsou potvrzeny z oficiálního zdroje, berte je prosím s rezervou. A na závěr ještě něco obrázků:



Tungsten T5, das erste Bild








Zdroj: 1src
reklama