reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Panasonic a dvě nové odolné IP kamery i-Pro Smart HD

24.10.2012, Jan Vítek, aktualita
Panasonic a dvě nové odolné IP kamery i-Pro Smart HD
Panasonic si tentokrát připravil dva nové modely IP kamer, které mají být odolné proti mechanickému poškození, a tedy i vandalům. Jedná se o modely WV-SW400 a WV-SF400 patřící do rodiny i-Pro Smart HD, která tak konkrétně zahrnuje již kamery...
Panasonic si tentokrát připravil dva nové modely IP kamer, které mají být odolné proti mechanickému poškození, a tedy i vandalům. Jedná se o modely WV-SW400 a WV-SF400 patřící do rodiny i-Pro Smart HD, která tak konkrétně zahrnuje již kamery WV-SF438, 448, WV-SW458 a 548M.





Všechny modely dané řady umožní sledování v rozsahu 360 ° a podporují různé druhy přenosových módů včetně Wall Panorama, Double Panorama a Quad PTZ (zobrazení čtyř lokalit s možností posunu, naklonění a zoomu). UniPhier a 2 oblasti s proměnlivou kvalitou obrazu (VIQS) se zase postarají o menší nároky na propustnost sítě.





Zákazník může očekávat HD kvalitu v rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu. Obraz můžeme streamovat v H.264 i MJPEG a nechat v něm rozpoznávat obličeje, které díky Mega Super Dynamic mají být jasné a ostré. Dále tu je detekce pohybu VMD s automatickým upozorněním obsluhy či případně dalšími akcemi.

Odolnost proti vandalům nabízí modely WV-SF448, WV-SW458 a 458M a první zmíněný má také mechanický uzávěr pro ochranu objektivu. Kamery WV-SW458 a 458M lze použít také v exteriéru, neboť mají i vysoušecí zařízení a ochranu proti vniknutí kategorie IP6. Přežít by tedy měly i mimořádnou nepřízeň počasí.

Zdroj: TZ Panasonic
reklama