reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Paragon: MOBA dle Epic Games

7.12.2015, Jan Vítek, aktualita
Paragon: MOBA dle Epic Games
Pokud máte rádi Unreal a hry typu Multiplayer online battle arena (MOBA), pak můžete zbystřit. Studio Epic Games konečně odhalilo svůj hlavní chystaný titul, tedy Paragon, a to včetně videa přímo ze hry.
Studio Epic Games dráždilo své fanoušky novým Paragonem už pár týdnů, ale teprve nyní byl ukázán v celé své kráse. Už je tedy zřejmé, že jde o internetovou multiplayerovou hru, kde se to bude pořádně řezat a krom kulek a raket budou vzduchem létat z červích děr i asteroidy.





Paragon byl prezentován na PlayStation Experience, kde vyšlo najevo, že ve své podstatě půjde o typickou hru typu MOBA s jednoduchou hratelností, řadou rozmanitých postav, bitvami pět na pět a základnami k dobývání. Hráč bude na svou postavu koukat z pohledu třetí osoby podobně jako u titulu SMITE.


Epic Games slibují poutavou hratelnost, vyspělou grafiku a podmanivou hudbu. Vedle toho tu bude i jistý karetní systém, který umožní hráčům získávat nové schopnosti či dovednosti pro své postavy.


Paragon bude vypuštěn na trh někdy v příštím roce, přičemž Epic Games potvrzují, že tomu bude předcházet placený přístup k rané verzi, kterou bude následovat beta chystaná na letní měsíce. Uvidíme tedy, jestli se Paragon ujme. Lidé z Epic Games jistě mají dostatek zkušeností k tomu, aby vytvořili kvalitní titul. Však jde o jedno z nejstarších dosud fungujících herních studií, které může takto zužitkovat své zkušenosti z vývoje řady Unreal a Unreal Tournament.

Zdroj: KitGuru

reklama