reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
29.1.2018, Jan Vítek, aktualita
Otevíráme další týden krize grafických karet, jejichž rostoucí ceny ruku v ruce s nedostupností tvoří nové a nové absurdní situace. Jsou tu ale i dobré zprávy, které ukazují na to, že někteří prodejci vyslyšeli prosby hráčů a námitky NVIDIE. 
FawkesCZE (7) | 30.1.201819:10
Zaevidovat adresu, jméno, příjmení a RČ .. Prodej jedné karty za období 3 měsíců. Proboha vždyť herní PC si člověk nestaví nový co 3 měsíce .. Tím se omezí akorát prodej karet pro minery, kteří toho hojně využívají. Já sehnal naštěstí 1070Ti ještě ve slevě za 13 300kč ­(verze Super Jetstream od Palitu­) asi měsíc zpátky, ale kamarád, který aktuálně řeší nový PC, nemůže grafiku vůbec sehnat.

Je to odporné pokřivení trhu pár nadšencema do něčeho co je dle mého názoru jen jedno velké letadlo.
Odpovědět1  0
Pate1973 (256) | 29.1.201821:11
Omezit prodej grafických karet 1ks osoba adresa měsíčně.registrovaným obchodníkům podle přiměřeného období loni a novým 30%produkce rovným dílem.
Odpovědět1  0
15degren (143) | 29.1.201813:50
Pozdě chcípla mi grafická karty, vrátili mi prachy ale abych dal za kartu kterou jsem kupoval za 10 ted 25 ani náhodou už pařim na PSku, to mi konzole nikdy domů nesměla, ale v době kdy už nemám tolik času tohle řešit, byl neunosná cena HW poslední hřebíček do rakve a to se netýká jen předražených grafik, ale i předražených pamětí, oklešetěním chipsetů od intelu a nucení kupovat Ztkové desky za X tisíc... problémy s denuvem, snižování výkonu procesorů a pod. Zkrátka už podle mě utahováním šroubů minimálně u mě ztrhly závit, myslím si že lidí co uvažují jako já nebude málo a herní průmysl na PC platformě ten to rok zažije úpadek ze kterého se už taky nemusí nikdy vzpamatovat... Vskutku neskutečné řížování na miningu je velice krátkozraké, už jen proto, že stejně většina populárních měň bude těžena na ASIC systémech, nepřijdou o zisky jen prodejci grafik, ale i obchodů které si na tom dělají business u nás CZC a pod. Honbou za okamžitým ziskem si solidně likvidují budoucnost, ale to obchodáka který si udělá obrovské premie a prostě za dva roky změní firmu a zaměření samozřejmě nemusí a taky nezajímá.
Odpovědět9  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.