reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Předplatné PlayStation Plus se změní, chystá se Project Spartacus

2.3.2022, Milan Šurkala, aktualita
Předplatné PlayStation Plus se změní, chystá se Project Spartacus
Sony plánuje rozšířit předplatná ke svým herním konzolím PlayStation. Prozatím je nová verze známá jako Project Spartacus a bude obsahovat celkem tři různé plány lišící se např. velikostí herního katalogu nebo streamováním.
Sony hodlá udělat změny v předplatných PlayStation Plus a PlayStation Now. Interně jde o Project Spartakus a má jít o pozměnění nabídky předplatných k herním konzolím PlayStation. Nyní by se měly objevit tři různé plány, přičemž základem má být Essential za 10 USD měsíčně. Ten by v podstatě měl odpovídat dnešnímu PlayStation Plus, tedy umožňuje hraní online titulů a každý měsíc si do knihovny můžete přidat několik her, které vám zůstanou po dobu platného členství.
 
Sony PlayStation Plus
 
Dále tu má být plán Extra za 13 USD za měsíc. V tomto případě bude možné stahovat hry z herního katalogu čítajícího zhruba 300 položek. Nejdražší bude Premium za 16 USD měsíčně. Tady přibude možnost streamování známá z PlayStation Now, hraní klasických her (předpokládá se, že to znamená hry ze starších generací konzolí PlayStation), bude také možné hraní demoverzí předtím, než vyjde plná verze hry. Názvy plánů i další detaily se pochopitelně mohou změnit, jde totiž o neoficiální informace.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama