reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
4.8.2021, Jan Vítek, aktualita
V poslední době bylo vedení společnosti Activision Blizzard kritizováno za to, jak přehlíží a někdy dokonce aktivně kryje či podporuje případy sexuálního obtěžování na pracovišti. Firmu začali už i opouštět sponzoři.
honza1616 (3625) | 5.8.20218:08
1500 zaměstnanců skončilo :D :D to taky musí být mega velká firma
Odpovědět0  0
Pavel Matějka (1578) | 5.8.20216:40
že se pár ženských domluví a zlikvidují vedení nějaké opravdu důležité firmy, třeba TSMC, AMD nebo Sony.
Odpovědět2  0
DarkRichelieu (1230) | 5.8.20217:42
Nemaloval bych čerta na zeď, ale třeba u TSMC nebo Sony bych to nepředpokládal, tam je to jiná kultura a otázka postavení mužů a žen je tam jiné. AMD by to samozřejmě semlelo, jako jakoukoliv jinou západní společnost. Nejzajímavější je že, když to praskne je to vždycky stejně. Kající se firma a vedení společnosti. Spousta řečí o nepřípustnosti takového jednání, okamžité nápravě. Následuje veřejné zostuzení a poprava daného jedince či jedinců a v příštích několika letech nabíraní jen s chromozony XX.
Odpovědět0  0
15degren (143) | 5.8.20219:03
Nj, ale celkově jsem tomu skeptický.
První jiskra problém bude pravděpodobně v nedostatečně finančně ohodnocené milence od vedení.
Pár většíma sročkama jsem si už prošel a všude je to stejné. Obvykle první intervence vůči vlivnému vedení je od ženy, pokud se chlap nechá chytit tak už se veze a když sebou nenechá manipulovat, tak ho taková slečna­/paní v lepším případě jen pomluví.

Pokud se bavíme o firemním plebsu, tak jak se rozkřikne o někom že má solidní pohlavní nástroje, je schopno ho ve svých dnech ojet půlka žen z fabriky a taky první vlaštovky že by to šlo jde od něžného pohlaví... to se pak těžko věří na sexuální predátory v blizzardu... tím nechci říct že neexistují, ale jsem ke všem takovým kauzám silně skeptický.
Odpovědět1  0
wrah666 (6205) | 5.8.202112:42
Nevím a nebyl jsem tam, ale viděl jsem v praxi, jak funguje takové falešné obvinění. Jedna nanávistná nána si něco vymyslí a jde udávat. Pár dalších se přidá, třeba právě proto, že dotyčný použil půlku firmy, ale zrovna je ne.. A bez ohledu na to, že ve ­"výpovědích­" jsou prokazatelné lži a nesmysly je dotyčný odepsaný.

PS: a už vůbec nepochopím mentalitu udavačů. Kde budu pracovat je má svobodná volba ne? Když mám pocit, že mě šikanují, tak snad jdu hledat jiné místo. Tuplem, pokud jsem taková hvězda, za jakou se považuji.. ­(naopak, podle mě stěžovatel udavač ukazuje, že moc dobře ví, že není hvězda, ale nula, co by jinde tak slušné místo nesehnal­(a­))
Odpovědět1  2
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.