reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
31.8.2016, Jan Vítek, aktualita
Toužebně očekávaný titul No Man's Sky zdaleka nesplnil to, co nám Hello Games slibovali, a tak je často označován za technologické demo než za hru, která by se měla prodávat za 60 eur. Nyní někteří prodejci vrací peníze, ovšem zdaleka ne všem a plošně.
elho_cid (169) | 1.9.20169:31
Zbývá než doufat, že star citizen se takhle neposere. Do toho ještě vlkádám nějaké naděje.
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 1.9.20169:42
Tak Star Citizen má na rozdíl od NMS fůru peněz, zkušené a sdílné vývojáře a alespoň nějaký dohled uživatelů. Spíš se obávám nekonečného oddalování.
Odpovědět0  0
Mr.Crow (56) | 1.9.20168:52
Mám za to, že Steam udělal u téhle hry výjimku a vrací peníze i když je odehráno víc jak 2 hodiny.
Odpovědět0  0
RobinHraje (15) | 1.9.20169:56
Učinil tak ale nyní by to nemělo fungovat protože Steam řekl že pro každou hru budou stejné pravidla ohledně refundů.
Odpovědět0  0
chaostheory (86) | 31.8.201621:23
Po deseti letech první hra kterou jsem místo koupení zpirátil, protože 60 eček za tak pořadnyho zajdu v pytli fakt ne­-e. A že jsem udělal dobře. Místo 60€ mě to stálo 3h stahování a i tak si nejsem stále jist jestli to není přehnaná cena.

To co ta prolhaná krysa Murray nasliboval se s finálním produktem nedá ani srovnávat. Prvních pár hodin přijde úžasnejch, pak vám dojde že všechny ty různorodý planety jsou to samý v bleděmodrým, a že tam vlastně není co dělat. Po pár hodinách vás už nic novýho nečeká. A asi nejodpornější ze všeho je ten konec, respektive fakt, že tam žádný není. Ano, po nalezení ­"středu galaxie­" se galaktická mapa jen začne oddalovat, to trvá pár minut, a poté hra začne znovu od nuly. Nedělám si srandu. A to si z toho to hovado ještě v jednom rozhovoru dělalo legraci, když se ho někdo zeptal ­"bude konec jako v Sopranos, prostě jen stmívačka?­".

Ten seznam lží na redditu je vážně povedený čtení.

Tenhle paskvil bych osobně neměl odvahu prodávat za ani 10 americkejch.
Odpovědět0  1
Duncan66 (203) | 1.9.20168:26
V dnesni dobe youtube, twiche a dalsich se vymlouvat na zajice v pytli ohledne pirateni je docela usmevne. Od dne vydani si kazdy mohl najit desitky spise stovky streamu, kde by videl jak hra vypada, jak se to hraje a co je naplni hry.
Odpovědět1  4
TomasNe (13) | 1.9.201612:12
A jak poznáte z desetiminutového záznamu hry na youtube, jak vás bude hra bavit řekněme po 2 hodinách, a jestli pojede plynule na vašem PC?
Odpovědět0  0
Wortex (1) | 1.9.201615:47
Teda to je humus! To souhlasi. Teda to co ste vyplodil clovece. To je humus. Ale neprekvapi.
Nejvetsi prusvih tyhle hry neni ani tak autor, jako banda tupych jelit co si bez manualu ani nezavazou tkanicky, zato s nejvetsim usilim papouskujou blaboly co jim ­"ve skole napovidal Pepicek­", nebo to rikal jejich ­"oblibeny youtuber­" a ten ma samozrejme vzdycky pravdu.
Po ­"par hodinach­" nemuze mit kdokoli ani paru vo co v tyhle hre vubec jde.
A Vase zjevne sebe­-usvedceni, ze nejste vyjimkou... hmmm. To uz chce poradny ego ­"vytahovat se­" s vlastni tup... neinformovanosti. ­"Letet do centra galaxie­". Proc? To Vam nekdo napovidal, ze mate letet do centra galaxie? Jako hned? Okamzite?
Tak aspon pro predstavu: Cilem hry je prerusit nekonecnou smycku a ­"dostat se ven­" ­(jen blbec se vyda do centra galaxie ­"protoze mi to nekdo rek­"). Povinne podminky pro dohrani hry, ktere jsou zatim znamy: Dokoncit Atlas Path. Dodelat vsecky ukoly pro Polo a Nada. Zjiskat s nimi maximalni reputaci a tim dokoncit komplet milestones ­(ne ­"jen­" na Galileo ­- KOMPLET­). Naucit se vsecky ctyri jazyky pokud mozno na 100% ­- bez nich ­(konkretne bez ­"Atlas­" reci­) neni bez rozebrani zdrojaku mozny prijit na to, ze se mate vydat do centra galaxie az po ­"vyspawneni­" vlastni hvezdy... Dal se zatim nikdo nedostal. A ano, tim rikam: do dneska stale jeste NMS nedohral jedinej clovek. Vas ­"oblibeny­" reddit neni jen zdrojem spiny, ale mnohonasobne vetsim zdrojem uzitecnych informaci od lidi co hru pochopili a hrajou tak, jak si zaslouzi. Ono totiz doletet do centra galaxie bez splnenych podminek znamena, ze vas hra resetne do jedne z dalsich cca 280K galaxii. Takze pro lidi jako Vy to muze bejt docela dobre nekonecna hra :D Nekonecna... za 60 ecek. To neni spatny ne.
Po 100+ hodinach se teprv blizim k dokonceni posledniho milestone. Reci ovladam souhrne tak na 80%. Atlas Path splnen. Hvezda naspawnena. Nada a Polo po me chteji posledni ctyri sady dat. Ted jeste zbyva vyresit portal ­(Opet Reddit: rozebrali zdrojak, aby zjiskali dukaz, ze je to jen ­"sutr­" a nema ve hre zadnej smysl. Omylem prisli na to, ze funguje a ve hre ma smysl az v totalnim EndGame. Miluju ironii­) a naucit se komplet Atlas... a nejak se dostat ke vlastni hvezde ­(mozna na me ceka v centru galaxie... nikde nevi­).

Urazet, krast a papouskovat by Vam slo, ale vedet... vedet to uz je zjevne neco uplne jineho.
Odpovědět1  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.