reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Program Symantec Online Fraud Protection pro boj s online podvody

4.6.2008, Marek Štelčík, aktualita
Program Symantec Online Fraud Protection pro boj s online podvody
Společnost Symantec dnes oznámila dostupnost programu Symantec Online Fraud Protection. Tento systém zahrnuje služby, vzdělávání a různé možnosti trvalého sledování a správy. Symantec Online Fraud Protection je určen k ochraně podniků, které...
Společnost Symantec dnes oznámila dostupnost programu Symantec Online Fraud Protection. Tento systém zahrnuje služby, vzdělávání a různé možnosti trvalého sledování a správy. Symantec Online Fraud Protection je určen k ochraně podniků, které provádějí velké množství finančních transakcí, a jejich zákazníků před ztrátami v důsledku online podvodů. Řešení pomůže podnikům chránit jejich zákazníky před širokou řadou online hrozeb, včetně phishingu a pharmingu. Narušení pověsti firemní značky v důsledku online podvodů je dle společnosti problém, který hrozí všem organizacím provozujícím činnost online. Nejnovější XIII. vydání zprávy Internet Security Threat Report společnosti Symantec, uvádí, že v průběhu posledních šesti měsíců roku 2007 zaznamenala společnost Symantec více než 85 000 aktivních hostitelů phishingu.



To představuje nárůst o 167 % oproti první polovině roku 2007. Program Symantec Online Fraud Protection zahrnuje Sledování phishingu, Sledování transakcí (vyhodnocuje transakce na serverových systémech a blokuje podvodné aktivity) a zároveň má nabízet rychlou reakci na odhalené podvody. V rámci programu je slíbeno sledování škodlivého kódu zaměřeného na konkrétní značku a analýza jeho chování, vzdělávání koncových zákazníků společnosti a služba zahrnuje také odborníka společnosti Symantec v místě, který má přístup k různým zdrojům bezpečnostních dat a spolupracuje se zaměstnanci klienta. Nejnovější zpráva Internet Security Threat Report společnosti Symantec také ukazuje, že 80 % obchodních značek napadených phishingovými útoky bylo součástí finančního sektoru. Program Symantec Online Fraud Protection je dostupný globálně ve všech regionech. Cena je dána počtem chráněných obchodních značek, počtem uživatelů online a požadovaným rozsahem podpory v místě. Další informace jsou k dispozici na webových stránkách společnosti.

Zdroj:TZ Symantec
reklama