reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
29.2.2008, Karel Polívka, rozhovor
Máme tu vyhodnocení posledního rozhovoru série Ptáme se za vás, kde pokládáte otázky osobnostem ze světa IT. Tentokrát se týkaly společnosti Gigabyte - odpovídal David Kropáč, marketingový a PR manažer pro ČR a SR.
šarik (59) | 29.2.200813:47
Pro mě článek má přínos. Pro mě je velice zajímavá oblast úspory energie, zvyšování spolehlivosti. A tady to mám přesně popsané, s výhledem do budoucnosti. Již nyní si vybírám výrobce mé příští desky a zatím se mi ukazuje, že by to mohl Gigabyte. A tento článek mě potvrdil, že to bude jistě Gigabyte.
Odpovědět0  0
Boguš (916) | 29.2.200814:36
... hm tak tím bych se zrovna moc nechlubil ..


Jinak, co jako vás přesvědčilo? ... vždyť pan PR nic nevysvětlil, byť mohl. Že feritové cívky indukční cívky... To jako je nějaká bomba? Vždyť je používají uplně všichni téměř u všech modelů ... :­) .... a pevné kondíky, jsou také standartem u vyšších řad ... takže normál .... nic extra, standart .. nic co by mělo stálo za přívlastek.

Třeba neřekl co je to DES, jen mám trochu obavu aby to nebylo jen ono varování při přetaktování .... :­)

... dále unikátní HUD, teda zatím přesně nevíme co to bude, ztrácí smyslu v uspoře grafické karty při 2D režimu s nastupující generací HD4000 ... nVid jistě v tomto zahalet nebude ...

Prostě PR věci, hustý kecy ..... každý jsme trochu deformování svou prací, je to normální .... a stejně normální je s tím počítat ....

To je něco podobného jak teďka všichni vynáší Jůlinka do nebe .... a přitom to co udělal mu nařizuje zákon .... takže jaké pak copak ...

Ale jinak v poho .... těch superlativů nebylo zase tak mnoho .... jen mi to na tomhle webu přijde uplně zbytečné .... stačí že máme na idnesu techne ... ;)
Odpovědět0  0
Boguš (916) | 29.2.20089:18
... nemám nic proti nikomu. Tyhle rozhovory jsou jistým zpestřením a vlastně patří do tého oblasti IT, ale mám jednu malou připomínku, či spíše takový dataz.

Co se asi tak od ­"marketingového a PR manažera­" asi dovíme?
Odpovězte si každý sám ....


A dál ..

Bude to něco jiného než jen PR???
Dovíme se něco skutečně podstatného? Něco zajimavého??
Může nám tento člověk říci něco jiného než to co si můžeme přečít z oficiálních tiskových zpráv???
Může nám podat objektivní kometář na společnost kterou zastupuje??

Ttady si myslím že odpověď na všechny je NE. Ano věc není jen černobílá, jsou zde všeliaké niance, ale faktem zůstává, že prostě se tyto věci nedovíme, protože to prostě není možné ..... to by nemohl být tím čím je ... bohužel.

Nemám nic proti nikomu, toho pána neznám a ani ho nijak nesoudím, je to tak prostě je, tak to prostě chodí, proto existujou tiskoví mluvčí atp ... prostě to tak je .... bohužel



A pak poslední otázka.

Stojíme my čtenáři o to? Chceme si to číst?

Muj osobní názor je, že mi příjde škoda. Škoda špinit objektivitu webu PR hovny .... viz třeba minulý rozhovor ... to jsem prostě ani nemohl číst ..... :(
Odpovědět0  0
Boguš (916) | 29.2.200810:04
.. teď jsem si to pčetl ..

... zajímavé to je s tím 24­/7 vyvojovým centrem .. jinak na to že to byly jen odpovědi na otázky na které měl čas, mohl si přece něco více zjistit ..

.. jinak to nebylo za tak hrozné jako minule ...
Odpovědět0  0
Petr Popelka (251) | 29.2.200810:10
nezlob se na mě, ale není lepší a mnohem efektivnější opačnej postup? tj. první si to přečíst a pak to kritizovat? ­- to jen pro příště...:)
Odpovědět0  0
Boguš (916) | 29.2.200810:13
... nemám pocit že bych se tím trefil vedel, nebo ano?
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.