reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
9.3.2010, Jan Vítek, recenze
Začátek tohoto roku znamenal také odstartování nové platformy určené pro běžné notebooky, která využívá mobilní procesory Intel Core i3 a Core i5. My se podíváme na jednoho zástupce notebooků s procesory Core i3, kterým je Acer Aspire 5740-334G32MN.
zahourek.jan (1) | 9.3.201020:16
Mám podobný model tohoto nb s výkonějšími komponentami a jsem spokojen. Nb se moc nezahřívá, řekl bych že nějhlučnější na tomto nb je hdd protože chvýlemi slyším jen to. jinak ploché klávesy mi vyhovují více než prohnuté a klávesnice se při běžném psaní moc neprohýbá. touch pad moc nepoužívám ale jinak s ním žádný problém nemám a prsty po něm kloužou dobře a na talčítka se také dobře kliká. U displeje je to trochu horší v pantech zatím drží pevě ale i při slabém dotiku se trochu prohýbá. jinak povrchová ůprava víka je taková že na ní je vidět každý dotyk, ale to mi nějak nevadí. baterie pri spuštěném wifi, práci na internetu a psaním po icq vydrží tak 3:00 ­- 3:25h. Zatížení cpu běžně okolo 15% ještě se mi nepovedlo zatížit cpu na 100%.. jsem s ním spokojen. Za 17 000 bych řekl že je to slušný kus!
Odpovědět0  0
gill_bates | 9.3.201015:04
Obnazene draty u pantu displeje ma i moje 11,1­'­' Vaio s petinasobnou cenou,takze bych to tomuto notebooku nevycital.Odstavanim ramecku displeje trpi zase moje Tecra a ta stala 40 tisic.Nelibi se mi pasaz o hrach,kde pisete o nemoznosti si zahrat treba i jen stare hry.Ja myslim,ze toto gpu je co se tyce intelu maly zazrak a dosahuje vykonove na nejnizsi segment dedikovanych gpu ati a nvidia.A samozrejme take na jejich nejlepsi integrovane grafiky.V jednom notebooku mam dedikovanou geforce rady 9 a hry do roku 2005­-06 si bez problemu zahraji a to spouste uzivatelu bude stacit.A to tato igp intelu je silnejsi nez zminena geforce.Samozrejme intel neni hracska grafika,ale na obcasne vyblbnuti to myslim bude stacit.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.