reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Chieftec CH-02B-B: slušný základ

8.10.2007, Jan Vítek, recenze
Chieftec CH-02B-B: slušný základ
Společnost Chieftec je dobře známá pro pevné a kvalitní počítačové skříně. Zároveň patří mezi konzervativní výrobce kladoucí důraz na tradiční design. Přesto ale stále přichází s novými modely, jež nabídku obměňují a mezi ty patří i model CH-02B-B.
Chieftec CH-02B-B si zachovává vysoký standard, jaký mají skříně Chieftec už léta. Jedná se o jednoduchou skříň vyrobenou z kvalitního materiálu, díky čemuž je pevná a poskytne tak dobré útočiště vaším komponentám. Jistým omezením může být počet 5,25" pozic, jež jsou zde pouze tři, ale zato tu máme plných šest dobře chlazených pozic pro 3,5" pevné disky. Jedním z důvodů, proč je cena této skříně stlačena na poměrně nízkou úroveň, je v podstatě nulové příslušenství. Dočkáme se jen toho opravdu nejnutnějšího v podobě sáčku se šroubky a distančními sloupky a jednoduchého manuálu. To však bude na druhou stranu nejednomu uživateli vyhovovat, protože má alespoň na výběr, jenž se týká především ventilátorů.



Pro chlazení komponent jsou na vhodných místech připraveny pozice pro dva 120mm ventilátory a rovněž dva 92mm ventilátory. Díky nim a také bočnímu perforovanému panelu nevznikl v této oblasti žádný problém.



Celkově se tedy jedná o slušný produkt za příjemnou cenu, který si můžete nákupem vámi zvoleného příslušenství snadno dotvořit, aby vám co nejlépe vyhovoval. Tuto vlastnost ale v podstatě nelze hodnotit pozitivně ani negativně.


Pevná a stabilní skříň
Pozice předních I/O portů
Cena
Ikona Odkaz na databázi
Dobré možnosti chlazení
Ikona Odkaz na databázi
Cena v době testování: 1700 Kč s DPH



Stále aktuální cena v českých obchodech


Graf ceny produktu Chieftec CH-02 poskytuje server Heureka.cz
Porovnat ceny >>


Za zapůjčení skříně Chieftec CH-02B-B děkujeme firmě Chieftec



---------------------------------- English translation of the conclusion ----------------------------------

Chieftec CH-02B-B keeps the lasting high standard of Chieftec cases. It is a simple case made of quality material, which makes it firm and provides a good shelter for your computer components. One may be dissatisfied with the number of 5,25" drive bays which are only three, but on the other hand we have here six well cooled 3,5" HDD bays. One of the reasons why this case is relatively cheap, is almost zero accesory. There is only a small box with essential pack of screws and spacers and also simple manual. This, on the other hand, may be for some users a great advantage, because they can at least choose by themselves which fans and other stuff they want to buy.

There are also prepared two 120mm fan brackets and two 92mm brackets which are well placed for efficient component cooling. Thanks to them and also thanks to side perforated panel I experienced no problem during the tests. All in all, it is a decent product for a modest price that you may easily finish to your tase after buying appropriate accessory. However, this cannot be assessed neither positively, nor negatively.



Vývoj ceny testovaného produktu:


reklama