reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master HAF Stacker 935: dvoupatrová skříň

16.1.2014, Jan Vítek, recenze
Cooler Master HAF Stacker 935: dvoupatrová skříň
Cooler Master se rozhodl spojit své dvě známé řady počítačových skříní a vytvořit HAF Stacker 935, která láká na svou modularitu týkající se možnosti napojovat jednotlivé části na sebe. Díky tomu si budeme moci vytvořit opravdu složitý počítačový systém.
Cooler Master HAF Stacker 935 skládající se ze skříní HAF 915 a HAF 925 má v sobě velký potenciál. HAF 925 je sama o sobě průměrná skříň, která by v portfoliu firmy Cooler Master nijak nevynikla, ovšem je to právě spojení s moduly HAF 915R a 915F, co z ní činí výjimečný produkt.





Od uživatele se v tomto případě ale automaticky předpokládá, že ještě před koupí bude vědět, jak skříň využije. Nejde totiž o model pro běžné počítače, ale pro silné sestavy s vodním chlazením, mnoha pevnými disky/SSD, nebo dva počítače v jednom kompaktním celku.




Ocenění TREFA získává počítačová skříň Cooler Master HAF Stacker 935
za modularitu, konfigurovatelnost a originální zpracování. Logo ocenění je ke stažení zde.


Síla série HAF Stacker tedy tkví právě v konfigurovatelnosti a mnoha kombinacích, v jakých si můžeme počítač postavit. Cooler Master zde také nabízí řadu univerzálních dílů, jež můžeme mezi jednotlivými skříněmi prohazovat. Jde o diskové šachty, přední modul s I/O porty, vrchní krycí panel a naopak spodní nohy. To nám přináší další možnosti pro přizpůsobení celkového počítače vlastním potřebám a něco takového můžeme od jiných skříní na trhu očekávat jen těžko. I proto si testovaný HAF Stacker 935 a vlastně celá série HAF Stacker zaslouží ocenění TREFA.






Skříň je vhodná pro:

  • výkonné a bohaté sestavy
  • vodní chlazení
  • konfigurace s mnoha disky / SSD
 

Plusy


+ Konfigurovatelnost a možnost provozu 2 PC
+ Libovolné vrstvení jednotlivých modulů
+ Univerzální díly (HDD šachty, I/O, nohy, vrchní panel)
 
 

Minusy


- Slabší konstrukce HAF 925, kroutící se bočnice
- Pouze 2 ventilátory v základním balení
 

Cena v době testování: cca 5.000 Kč s DPH
 
 
Za zapůjčení skříně Cooler Master HAF Stacker 935 děkujeme ABACUSu.



----------------------------------- English translation of the conclusion -----------------------------------

Cooler Master HAF Stacker 935 made of HAF 915 and HAF 925 modules has a great potential. The HAF 925 itself is an average middle tower case that in comparison with other Cooler Master products does not offer much. But in connection with the HAF 915R and 915F modules it is by all means an exceptional product.

The user, however, should do their homework before buying their hardware. They should know what they need and where they will put it, since HAF Stacker series was not made for ordinary computers, but for rich installations with powerful watercooling, many hard drives or SSDs, or even two computers in one compact unit.

The strength of HAF Stacker series therefore lies in modularity, configurability and number of combinations in which we may build our computer. Cooler Master also offers a number of universal parts that may be interchanged among the case modules. These are the HDD cages, front I/O module, top cover and bottom feet. This allows us to tune the system even more which is something that other cases on the market cannot offer. HAF Stacker 935, or the whole HAF Stacker series, therefore truly deserves our TREFA prize.
Jak hodnotíte skříň Cooler Master HAF Stacker 935?
V anketě šlo hlasovat od 16.1.2014 do 30.1.2015. Počet hlasujících: 8
Výborná63 %
Průměrná25 %
Špatná13 %
reklama