reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Bleskovky  |  Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty
Chlazení a skříně
Ostatní
Periférie
Procesory
Storage a RAM
Základní desky
O nás  |  Napište nám
Google News  |  Facebook  |  Twitter
Digimanie  |  TV Freak  |   Svět mobilně
Proč mít u nás profil?
9.2.2007, Michal Učeň, recenze
Genius poslední dobou hraje v periferiích druhé housle a není tomu jinak ani v myších se zaměřením na hraní her. Občas se mu ale podaří vyvinout produkt, který sice nepřináší nic převratného, avšak šikovně kombinuje přednosti konkurentů. Povedlo se to i u myšky Navigator 535 Agama?
Patrik Veselý | 4.8.201222:43
krapet se mi rozbilo prave tlacitko ale mam druhou z ktréry bych si vzal cokoliv krom druhyho tlacitka. jak to tam mam prendat? pls nejaky skuseny rady :)
Odpovědět0  0
MarT!X | 1.4.200819:56
Rozmýšlím se nad tuto Agamu a genius ergo 525 nebo 555.... chci si koupit nejaku lepsi mysku tak do max 650 Kč pls poraďte
Odpovědět0  0
Tommy.S | 6.12.200712:08
rozbilo se mi leve tlacitko a kolecko, budu muset reklamovat :(
Odpovědět0  0
tomas-tnt | 23.3.200721:52
Myška mě zatím vcelku zklamala. Při pohybu si pořád malíčkem spínám boční tlačítka na pravé straně ­(což by tak nevadilo, protože je nemám nadefinované a nepoužívám je­), ale víc my vadí to, že pokud velice pomalu pohybuji myší šikmo dopprava dolů, tak se kurzor zasekává ­(nepohybuje se­), pokud pomalu pohybuju do jiných směrů, tak se tenhle problém neobjevuje ­-co s tím? Zkoušel jsem otáčet podložku i myš, vyměnil jsem podložku a děje se to všude. Při rychlejších pohybech tento problém není. Kdybych neupravoval grafiku na PC a jen s ní hrál, tak to neřeším. Máte někdo radu? Jinak spokojenost
Odpovědět0  0
GOS Unregistered | 27.2.200811:31
Ha. Zajímave. Teď jsem si to jen tak ze zvědavosti zkusil v práci s Genius Netscroll+ Traveler ­(model GM­-03006P­)­(400dpi, 92Hz­) a dělá to samé. :­-D
Odpovědět0  0
Michal Učeň (68) | 23.2.200722:07
Odpovědět0  0
maca89 | 9.2.200713:21
no tuhle myšku mám doma, a jsem naprosto spokojen. Ve hrách úplně super a ty profily nemaj chybu. Akorát možná na grafiku­(Photoshop­) by to chtělo jinou.
Odpovědět0  0
antiKava | 9.2.200710:19
Muze mi nekdo vysvetlit, k cemu je dobre mit rychlejsi vysilani zmeny poloh mysi do pocitace, nez je framerate hry?
Odpovědět0  0
jozka6 | 12.2.200723:43
to preci vubec nesouvisi, zkuste si malovat v paintu pri rozdilnych rychlostech usb, uvidite ten rozdil ...
Odpovědět0  0
antiKava | 13.2.200719:58
no to si muzu malovat.. ale k cemu mi je, kdyz vidim stejne jen odezvu az treba s kazdym patym, desatym poslanim souradnice.. v paintu budiz, nakreslena cara bude lepe respektovat pohyb mysi.. ikdyz 1000Hz bych rek, ze je prilis
Odpovědět0  0
Petr1122 | 9.2.20079:29
Myška se rozhodně neprodává za 576 s DPH,ale za +­- 900 Kč.
Ale přesto je to zajímavá alternativa pro leváky,podobná G3 od Logitechu se prodává kolem 1400Kč.
Odpovědět0  0
Papla | 9.2.200711:22
Ja ji sehnal za 752,­- kc
Odpovědět0  0
jozka3 | 9.2.20079:15
Odpovědět0  0
snajprik (1509) | 9.2.20079:41
Ma podobne parametre a je dokonca 2x lacnejsia ako tato recenzovana :)
Odpovědět0  0
Polygonek | 10.2.200717:54
Mam ji ­(teda verzi BF­) a je to parada... Mozna nekomu muze vadit ze se drzi spise prstama ­(aspon v mem pripade­) ale jsem si zvyk...

Mozna ti snad jenom doporucim se na tuhle vykaslat a vzit mys s oznacenim BF. Nema leskly povrch ale spis jako kdybys na to dal takovej papir. Aspon na ni nejsou otisky prstu jako na kamosove kterej ma tuhle F.
Odpovědět0  0
CzErW | 11.2.200714:07
Souhlas s Polygonkem, mam taky tu BF a maximalni spokojenost, za ty penize nema konkurenci, akorat u CZC ji maji spatne zarazenou a popsanou, je to samozrejme laserovka.
Odpovědět0  0
petribx | 11.3.200714:04
http:­/­/interlink.tsbohemia.cz­/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=58898
nepripomina vam to neco? OEM A4Tech X710­-3 s nalepkou Trust GM­-4600 a srandovni cenou 302,­- s DPH. myska ma sympaticky matny gumovy povrch, jen na muj vkus trochu tezka ­(asi elektronika s prepinanim rozliseni­), hlavne na ­"zadek­"
Odpovědět0  0
GOS Unregistered | 27.2.200811:23
Pěkné. Jenomže ji mají k dnešnímu datu za 506,­-Kč s DPH. Vcelku podražili, nezdá se vám? Na to že za poslední roka veškerá elektronika kvůli silné koruně hodně slevila.
Odpovědět0  0
petrib2 | 27.2.200812:29
Trust jsou asi obchodnici co nic nevyrabi, ale oblepujout to svymi Logy. u A4Tech je ten vyber cca od 350 s DPH
Odpovědět0  0
snajprik (1509) | 9.2.20077:44
Super recenzia a aj veľmi pekná recenzovaná myš, ako dizajn sa my na tejto myši veľmi páči, kvalitná práca podľa mojich predstav. Ten softwar časom dúfam doplnia a bude to OK. A frekvencia snímánia 500 Hz, to urobi v praxi v odozve navyše asi 2ms, či to bude až taky problem, podľa mňa sa to za tu cenu v hrách da prekusnuť :)
Odpovědět0  0
stepanl (57) | 9.2.20071:25
jeste maly dodatek...v zaverecne tabulce srovnani cen uvadite tuto krysu jako Ergo 525­(vyznacena sedive­),asi se vloudila chybka
Odpovědět0  0
stepanl (57) | 9.2.20071:22
no ty woe to se zase vyvojari vyradili na ty utilite,a jeste ke vsemu nedodelana...at zije jednoduchost
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.