reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
1.9.2005, Karel Polívka, recenze
Premiéru základní desky postavené na současném High-Endu Intelu i955X jsme si odbyli již minule. To nám ale nebrání podívat se na další kousek od jiného výrobce. Dnešním modelem se stane Gigabyte GA-81955X Royal (předem prozradím, že na výbavě se zde rozhodně nešetří a nebudou samozřejmě chybět firemní speciality v podobě Dual BIOSu a přídavného napájecího modulu U-Plus D.P.S.).
Komarek | 22.9.200522:04
Prosím, Vás zkušené a znalé,
lze použí k chlazení Intel Pentium 4 630 OC chladič Artictic cooling freezer 7 pokud je i pripojený U­-plus DPS stabilizátor?
Případnž jaký doporučujete.
Děkuji JanKo
Odpovědět0  0
Autogen | 17.9.200516:22
Ahoj, mám tokový dotázek, v minulých dnech jsem si pořídil tuto desku od Gigabyte, ale bohužel pokuď se podívám do přetaktování, tak tak tam není možnost zmněny násobiče. Jinak mám v tom CPU P4, 3GHz 2MB Cache EM64T, který by údajně měl mít násobič otevřený, i když jsem nahrál nový Bios a vyměnil CPU, tak výsledek je pořát stejný. Budu vděčný za každou radu.
Odpovědět0  0
Eagle_tempx1 (1244) | 17.9.200518:32
Nejprve hledejte, pak se ptejte ­- http:­/­/www.svethardware.cz­/art_doc­-D3FC285C5D6FBABAC1257035005CE113.html . Tuhle informaci jste mohl zjistit za pět minut!
Odpovědět0  0
Tired (112) | 2.9.200513:34
dobry clanok pekne spracovany.Gigabyt e vie ako robit dosky :­-)
Odpovědět0  0
snajprik | 2.9.20057:12
Za prve Intel by som nekupoval­( zatial ma nepresvecil ze ma nieco lepsie ako AMD a hlavne lacnejsie­) a za druhe urcite by som kupoval drahu hig­-end intelacku dosku aby som napokon do nej strcil AMD :­) vsak mozno na nej pojde aj AMD ale nie v takej ako na doske ktora je priamo urcena na AMD aurcite ci sa neoplati kupovat ten prevodnik za 1500, keby vymyslelyako by sa dalo na dosku dat dalsi procak aby to islo rychlejsie.
Odpovědět0  0
[aMd]Mica | 2.9.20052:17
musim pochvalit autora recenzie sa velmi profesionalne zvladnuty clanok. Myslim, ze pripadni zaujemcovia o kupu tejto dosky si zelat viac ani nemozu :­) Informacii je viac nez dost, ale su dobre a prehladne usporiadane, takze v tom neni chaos. K samotnej doske ­- patri medzi uzku elitu a v sucasnosti jasny high­-end, takze ta cena je normalna.
Odpovědět0  0
werwefr | 1.9.200514:00
Prostě,deska všechno spasit nemůže.
Odpovědět0  0
masakr | 2.9.20050:38
A co bys chtěl na chipsetech 955, 945, atd.? AMD? :)
Odpovědět0  0
john.don | 1.9.200511:24
Líbí...článek i deska.
Jojo Intel, ASUS, Gigabyte vědí jak dělat desky :­)­)

Takovéhle holky bych se nebál :­))
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.