reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP Pavilion dv6710 - multimédia v podání HP

4.3.2008, Josef Brož, recenze
HP Pavilion dv6710 - multimédia v podání HP
Notebooky Pavilion zaujmou nejen designem, ale i přijatelnou cenou. Hnacím motorem je AMD Athlon 64 X2 TK-57 a čipset nFORCE 630M s integrovanou grafikou NVIDIA GeForce 7150M. To doplňuje kvalitní širokoúhlý displej, webová kamera a dálkové ovládání.
Modely HP Pavilion patří mezi velmi vydařené produkty. Testovanému modelu nelze vytknout žádný výrazný nedostatek. Hardwarová stránka odpovídá ceně. Dvoujádrový procesor AMD Athlon 64 X2 Mobile TK57 je naprosto dostačující pro většinu současných aplikací. Přestože použitý procesor nepatří do rodiny mobilních Turionů, jeho spotřeba nebyla nijak závratná. Naopak, výdrž na bateriích kolem dvou hodin lze u této kategorie notebooků považovat za velmi dobrou. Za přímého konkurenta HP Pavilion dv6710ec lze považovat například nedávno testované modely Asus F3U nebo Toshibu A200. Důležitou součástí hardware architektury HP Pavilionu je dostatek operační paměti (2 GB). Plynulý chod Windows Vista zajištuje rychlý 2,5" pevný disk SpinPoint společnosti Samsung.


HP Pavilion dv6710ec

HP Pavilion dv6710ec patří ve své třídě mezi velmi kvalitní výrobky. K jeho přednostem dále patří kontrastní 15,4“ širokoúhlý displej s rozlišením 1280x800, který spolu s kvalitní reprodukcí nabízí uživateli dostatek komfortu pro sledování filmů. Multimediální zaměření doplňuje rychlá webová kamera, dva mikrofony a především šikovné dálkové ovládání. Při běžném provozu se HP Pavilion příliš nezahřívá, rovněž provozní hluk je na nízké úrovni. Po stránce ceny a výbavy lze notebook srovnávat s konkurenčními produkty Acer, MSI nebo Asus. HP Pavilion však navíc nabízí i perfektní dílenské zpracování, které u konkurence není vždy samozřejmostí. Za cca 21 000,- Kč získá uživatel kvalitní notebook, který poskytuje vyrovnaný výkon a zajímavé multimediální vlastnosti.


Cena
Mobilita a spořeba
Výbava (webcam, ovladač)
Integrovaná grafika
Kvalita zpracování
Lesklé plasty
Rychlý disk
Pouze 3x USB
Doporučená koncová cena: 21 131,- Kč (včetně DPH)

Za zapůjčení notebooku HP Pavilion dv6710ec děkujeme českému zastoupení HP
reklama